onsdag 2 februari 2011

Ett kort och troligtvis lite bloggpaus

Idag blir det ett kort till en kille, motiven är freebies som jag hittade hos BirdsCards. Man har ju faktiskt inte köpt på sig några speciella "killmotiv" har jag märkt.. Blir ett kort inlägg idag med tanke på att jag inte känner mig så bra.
Tack alla för era omtänksamma kommentarer, de värmer.
Kan tala om att jag var på en jourtid idag på vårdcentralen och väntar nu på en röntgen av huvudet. Det mesta av undersökningen var ok, så nu får vi vänta och se om det kan bli någon förklaring till den här mardrömshuvudvärken..

Kommer nog inte vara så aktiv de närmaste dagarna här på bloggen och med mina besök nu, men återkommer så fort jag känner mig bättre igen...Var rädda om er :)10 kommentarer:

smuulan sa...

Hej! Jättetåkigt att du inte mår bra och att du har så ont i huvudet. Sköt om dig och vila, och hoppas att du inte behöver vänta så länge på röntgenundersökningen!
Många kramar!

Lilla pyssel Inger sa...

Är jätteledsen för din skuld att du inte mår bra och har så himla ont i huvudet! Se till att du tar hand om dig själv och hoppas att du får riktig bra hjälp och en forklarning på värför du mår som du mår! Tänker på dig och håller alla tummar och tår för dig:)
Kortet du visar är jättehäftigt vännen:)
Massor med kryar på dig kramar från lilla vännen Inger:)

lk46 sa...

hej vännen!
UCH då det låter inte kul! Hoppas verkligen de hittar något som kan hjälpa dig!
Ta hand om dig min vän så hörs vi när du känner dig bättre!
massor av krya på dig kramar från Lene

Lena B E sa...

Hej vännen!
Åh wow vilket häftigt kort du gjort!! Så snyggt!! :)
Ta hand om dig nu och vila så mycket du kan, att sitta vid datorn och ha sån där gräslig huvudvärk är jättejobbigt så det gör du helt rätt i att du tar en bloggpaus. Vi finns kvar här när du är redo igen, och förhoppningsvis bättre i huvudvärken. Hoppas nu läkaren tar tag i problemet så att du får en lösning på det här. Se till så du får nacken röntgad också, om inte denna undersökning ger nåt resultat.
Ta hand om dig vännen och krya på dig.
Massor med kramar från Lena

Lena sa...

en stor krya på dig kram får du här. Tycker så synd om dig, med denna hemska värk. Vila och tänk på dig själv. Vi finns kvar här. Tufft kort du gjort.
Bamsekram Lena

Pernol sa...

Jättetufft kort!

Krya på dig! Det låter inte alls bra att du har sån jämarns huvudvärk. Jag hoppas att de hittar felet så att du kan kurera dig.

Ha det så bra du bara kan i helgen!
kramis Pernilla

Lilla pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig Cattis vännen:)
Hoppas att du inte har det allt för jobbigt, tänker på dig ska du veta!!!

Kan meddela dig att du van tredje priset i min lilla tävling så den gröna hjärtasken är din:)
Stort grattis och tack för att du ville vara med i min lilla tävling:) Maila mig din adress så att jag kan sända asken till dig:)
Ha det bäst och var rädd om dig:)
Massor med kramar från lilla Inger vännen:)

Min mailadress är:
norskaninger@hotmail.com

mia sa...

Grattis till vinsten hos Inger!
Krya på dig!
//mia

Busan sa...

Hej vännen!
Är såg glad att du mitt i allt att du är så dålig har tagit dig till doktorn så de får se vad som gör att du har så ont i huvudet. Vi håller alla tummar, tassar och tår för dig här att du får tid till röntgen snabbt och får snabbt svar därifrån. Vet hur det är att gå och vänta men om du orkar och kan så försök pyssla något lite för det ger ju något annat att tänka på. Du är så duktig och kortet är så coolt!!! Och ett STORT GRATTIS till vinsten hos Lilla pyssel Inger, är så glad för dig att du ska få hålla ett av hennes alster i dina händer... en tröst mitt i allt också.
Ha det så bra du bara kan och var rädd om dig!!!
Vi finns kvar men du vet var vi finns om du behöver oss. *hjärta*
Massor med krya på dig-kramar och ha det så bra du bara kan!!!
Busan

Carina sa...

Hej Cattis, hoppas att du börjar känna dig piggare. Jag har något åt dig i min blogg. Krya på dig, kramar Carina