lördag 19 februari 2011

Skisstävling hos Pojjo

Idag när jag satt och surfade runt lite på olika bloggar så såg jag att Pojjo hade en pågående tävling efter en skiss :)
Tänkte att den ville jag vara med i det var blommor och spets med i vinsten och det är något som jag är i behov av nu så jag ville göra ett litet bidrag, och hoppas på tur ;)
Men såg sen att det brann i knutarna sista dgen för deltagandet är i morgon den 20 februari så snacka om att vara ute i sista minuten hihi...klockan är nu 23,29 den 19 februari :)
Tror faktiskt att det är första gången jag är med i en tävling med skiss, men det var roligt det är ju bra om fantasin inte riktigt vill infinna sig hihi..

Här är skissen man skulle utgå ifrån Här är mitt bidrag...Jag passade på att göra ett Grattiskort till mamma som fyller om några dagar :)
Motivet är en freebie från Sylvie, tusen tack för att du delar med dig av dina underbara motiv :)
Det gula pappret är Majadesign och är så fint tycker jag..pappret har jag rivit en liten liten bit in på runtom och sedan distressat kanterna.
Lite spets och embossad text, tyvärr syns den lite dåligt på bilden såg jag nu...


Jag la även ut insidan och baksidan med, inte för att det är med i själva tävlingen men eftersom jag nu även fotat dessa så kommer även de här ;)


Även detta "sigill" Handgjord av är en freebie som jag hittade inne hos San, tusen tack för att du delar med dig av den, den är väldigt användbar och jag kommer använda den på flera alster :) så Tack..

Tjingeling för idag .....

9 kommentarer:

Sylvie sa...

Hello Cattis,
What a sweet card you have made with this image. I love the colours and I like to look of the torn inked edges. Thanks for using one of my freebies...it's always a thrill to see them being used... oh and Thanks for following my blog.
Hug
Sylvie

pojjo sa...

Åh vilket sött kort, din mamma kommer blir jätte glad *ler* Tusen tack för du är med och tävlar hos mig :D

onkis sa...

Vilken söt stämpel och härliga färger.
Lycka till!

smuulan sa...

Ett jättetsnyggt kort, och insidorna var suuuperfina, de är så svåra att göra tycker jag!
Kramisar

Pyssel och Kort sa...

Jätte snyggt !! Din mamma kommer att bli super glad.
Lycka till !
Trevlig söndag

Lena B E sa...

Ett jättejättefint kort du gjort till din mamma!! :) Så snyggt det blev med dom rivna kanterna, riktigt läckert är det!! :)
Vilket fint och gulligt motiv du hittat, där måste jag ju kika in och se vad som finns. Tack för tipset!
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Lena sa...

Snygg tolkning du har gjort av skissen. Mamma blir säkert glad för detta fina. Lycka Till i tävlingen. Kram Lena

Carina sa...

Härligt kort:)

Erika Hansson sa...

Tack så JÄTTE mycket för den fina kommentaren i min blogg :D Det satte verkligen en guldkant på min dag ^^ Och vad kul att du ville bli min följare =) Som du såg hade jag inte så många av dom ;P

Tjusigt kort :) Var riktigt fränt med dom rivna kanterna på det gula papperet ^^
Hade bra Kram, Erika