söndag 6 februari 2011

En Award

Såå roligt jag har fått en Award, av Sandra/Smuulan och Carina :)
Tack tjejer vad gulliga ni är..

Denna award är tänkt att dra fram okända bloggare i ljustet. Man skall ge den till 3 personer som man tycker förtjänar den, och som inte har mer än 3000 följare ! (som sagt, vem har det???)

Jag vill vidarebefodra denna Award till

Gun-Britt

Lisan

Inger

Ni är många som jag skulle vilja ge den till, men som jag märkt är det många som fått den redan..Å vad jag tror så har alla de i min blogglista snart fått den med ;)

I morgon blir det till att vara hemma med den fasansfulla huvudvärken, som om inte det vore nog så har även mammas lille älskling fått 39.9 i feber :(


2 kommentarer:

smuulan sa...

Oj, vad jobbigt när barnen är sjuk, man får ju oroa sig så mycket! Det är nog jobbigt när man mår bra själv, för att inte tala om när man är sjuk samtidigt för som mamma så bara måste man ju orka med! Här är vi också sjuka, sonen börjar återhämta sig, men jag mår pyton och skulle helst vilja vila hela dagen. Men sonen vaknar som en tupp klockan 05 varje morgon, puh, haha, Så då är det bara att masa sig upp. Tur att man har datorn som man kan mjukstarta med *ler*. Hoppas att ni får må bättre båda två.
Kram kram

Lilla pyssel Inger sa...

STORT GRATTIS till din AWARD och TUSEN TUSEN TACK snälla gulliga du för att du ger awarden till mig:) Så himla gulligt av dig att tänka på mig:)
Vad tokit att även sonen inte mår bra nu du har verkligen mycket nu! Hoppas att ni snart kryar på er alla och får må bra:)
Ha det så himla bra som du bara kan ha det och var rädd om dig, kramar från lilla vännen Inger:)