onsdag 9 februari 2011

Ännu en bokbox

Såg i ett inlägg hos LenaBE att Onkis hade en utmaning i svart & vitt.
Tänkte då att den ska jag vara med på, satte mig och gjorde den här bokboxen..
Men tyvärr när jag sedan skulle gå in på onkis blogg så såg ja ju att det var ett kort man skulle göra i en annorlunda vikning.
Så tji fick jag ;)
Så nu får det bli att göra ett kort istället hihi. Det kan vara bra att läsa ordentligt innan man sätter igång :) Pappren jag använt mig av är svart cardstock bazzil, det mönstrade pappret är "Bon Voyage" zebra från Magnolia.
Den helt underbara stämpeln är tröstpriset jag vann hos Lene i hennes tävling, jag är helt överlycklig för den, så tusen tusen tack Lene vännen :)
Stämpeln heter Simply adorable Verity från sugar nellie 2011.

Blommorna tog jag bort de gröna bladen på eftersom det skulle vara bara svart och vitt hihi.. Sedan distressade jag dem med Black soot distressdyna.
Även flickan är distressad, först distressade jag ett vitt cardstock, sedan tog jag distressdynan på motivet och stämplade till på cardstocken.
Denna idé fick jag för länge sedan av Pernol när hon visade en jättebra tutorial i hennes blogg, tack för tipset :)Idag blev det även en bild på insidan :)


3 kommentarer:

Lilla pyssel Inger sa...

WOW WOW WOW min vän nu har du verkligen överträffat dig själv så himla SNYGG bokbox:) Tänk att det blir så himla läckert med svart och vitt du har verkligen lyckats KANON med denna som du fårstår så gillar jag den MASSOR:)

Kul att du gillade Gable Boxen:)
Å jag delar jättegärna med mig av mallar bara trevligt och kul att andra kan få testa på också:)

Vilken tur att din son har en så himla god och trevlig mamma som ger honom choklad ha ha ha:)

Ha en toppen dag min vän, kramar kramar från lilla Inger vännen:)

smuulan sa...

Otroligt snygg bokbox. Hur läckert som helst med svart och vitt och det blev hur bra som helst med stämpeln!
Kramisar

Busans Pysselblogg sa...

Tänker så på dig och undrar hur det går... hur mår du nu? Ja, det är inte alltid så lätt att hänga med och få med alla delar i utmaningar och när man inte mår bra blir det ju inte lättare. Jag är ALDIRG säker på att jag fått med alla delar i en utmaning förrän jag fått klart besked från de som håller i utmaningen. Gubben min hjälper mig ibland och läser igenom så jag får det rätt när jag är som rörigast.
Är så glad för dig att du vann den underbara asken av Inger... ja, det är helt otroligt vad stadiga och välarbetade hennes alster är... och när man ser foton på hennes saker på nätet så "ser" man ännu mer hur de ser ut i verkligheten när man haft lyckan att hålla något av hennes saker i sin hand. Men du är så duktig själv också Cattis och jag är så imponerad att du klarat av denna bokboxen... skulle inte ens våga ge mig in på den tror jag... *rodnar*
Krya på dig så gott du bara kan... hoppas så att du snart mår bättre och får veta vad som gör att du mår så här.
Massor med kramar och ha det så bra du bara kan!
Busan