måndag 31 januari 2011

Alla hjärtans kort

Idag blir det ett Alla hjärtanskort igen. Det jättesöta motivet är en free digistämpel som Skogstokiga delade med sig av häromveckan..
Den är ju så söt, tack för er givmildhet :)
Blev ett enkelt kort men jag tyckte att det räckte, motivet gör sitt .. Idag har inte varit någon vidare bra dag, har pinat mig igenom dagen på jobbet med en sån huvudvärk så hälften vore nog.
Har nu gått med nästan ständig huvudvärk sedan innan jul och det börjar ta på en nu..
Har iallafall tagit mig i kragen och ringt vårdcentralen idag för att se om jag kan få till en utredning.
Fick ingen tid förrän den 10 februari, får väl se om det går att vänta tills dess..

Tack alla för er omtanke.

Nu ska jag göra en liten bloggrunda och se vad ni andra gjort för fint :)

7 kommentarer:

Pyssel och Kort sa...

Mysigt kort !!!
Hoppas att det blir bättre med ditt huvud, det är väldigt jobbigt.
Ha en fortsat trevlig kväll !!

Busans Pysselblogg sa...

Men kära vännen, har du haft ont i huvudet så länge utan att gå till doktorn!? Ja, jag vet hur det är och då har jag inte ens barn och med alla helger så jag ska inte säga något men vad sjutton, måtte tiden till den den 10:e gå fort!!!
Har du migrän eller annan huvudvärk sedan tidigare!? Du kan alltid maila eller skriva på privata om du inte vill svara på öppna och ändå vill svara. Att jag frågar är ju för att jag ju har lite koll på migränen i alla fall... kanske kunde vara till någon hjälp för dig så länge för låter som du har det så tufft och jag vet ju tyvärr hur det tar på krafterna med täta migränanfall eller att "bara" ha ont i huvudet för det är inte "bara" alls. Ja, hör av dig om du vill om detta.
Och tack för din kommentar - det värmer så att du tittar in! Säger detsamma - det blir när det blir!!! :) Jag har ju inte velat byta min tjock-tv och LCD klarar jag inte mer än med speciell inställning som på en liten skärm här till datorn. Nu köpte vi LED och det funkar om det är 100Hz annars fick jag anfall direkt av plasma-tv också. Och där har vi varit liknande till tjock-tv... ville inte byta men till slut blev det och det är säkert som du skriver att man vänjer sig!!! Det är ju kanon-fin bild redan med bara analoga kanalerna mot vad vi hade innan och den är så smal... hi hi...
Nä, har blivit sent här för vi har tittat på tv... ;) och skulle bara kolla bloggen först och ville svara dig men nu ska jag sova... hoppas du sover redan och var rädd om dig. Glöm inte att det bara finns en som dig!!!
Massor med krya på dig-kramar till dig!!!
Busan
PS. Så sött kort - vad många du har gjort nu!!! Jag som inte ens ser ut att få ihop ett till gubben min i år!!! *rodnar*

lk46 sa...

hej vännen!
Det fungerade bra med mailen! Tack!!!
Inte så kul att ha huvudvärk så länge... min älste son har också gått med det en längre tid, men nu i helgen kände han att det höll på att ge med sig! Ett virus sa dom!
Ha det gott vännen och var rädd om dig!
Kram lene

Carina sa...

Vad jobbigt med huvudvärk så länge, här uppe har det gått ngt virus el. förkylning med huvudvärk . Grannen tror jag gick 3 veckor. Hoppas att det släpper för dig, krya på dig. Kortet är enkelt men fiiint. Skogstokigas free digi är så söt. Kramar

Lilla pyssel Inger sa...

Hej på dig Cattis vännen:)
Så himla tråkit att höra att du inte mår bra och att du sliter med jobbig huvudvärk!!! Hoppas du får hjälp och att du snart kan bli bättre, jag håller tummarna för dig min vän:)
TACK SNÄLLA gulliga du för dina rader inne hos mig du är jo så himla söt:) Så kul att du vill hänga på min tävling jag har noterat dig:)
Önskar dig en riktig bra dag och vecka och var rädd om dig du med:) Kramar i massor från lilla vännen Inger:)

Lena sa...

Men lilla vän, vad jobbigt med denna huvudvärk. Sök akut om den inte ger sig något. För inte ska du behöva gå så länge med detta.

Ditt kort är super duper gulligt. Krya på dig. Kram Lena

Lena B E sa...

Tusen, tusen TACK för allt det jättefina jag fick idag!! OJ så GLAD jag är!! :) En superduperfin påse har du gjort och en massa scrapgodis innehöll den också, tusen tack kära vännen!! :)

Ååååå vilket jättegulligt kort du har gjort, jättefint är det!! :) Motivet är sååå sött. :)

Åh fy stackars dig!! Usch att ha sån där hemsk huvudvärk är jättejobbigt och det ska du inte gå med för länge om du inte vet vad som är orsaken till huvudvärken. Det kan faktiskt vara både något allvarligt och inte. Kom på en sak... har du testat ögonen? Om inte, så tycker jag att du ska gå till en optiker om inte läkaren hittar nåt fel. Att undersöka ögonen skadar ju inte i alla fall, synförändringar brukar ju komma i 40 års åldern och det kan orsaka huvudvärk.
Har själv varit med om det för länge sen.
Krya på dig nu vännen och vänta inte för länge på hjälp. Hoppas verkligen att du får hjälp och blir bättre snart!! :)
Ha det så bra, så gott det nu går.
Tusen tack än en gång för den jättefina påsen med innehåll!! :)
Massor med kramar från Lena