fredag 25 februari 2011

Tack underbara Busan

Tänk vilka underbara vänner man har fått här genom sitt skapande och bloggen. Ja man blir helt rörd, människor som man aldrig har träffat i verkliga livet, inte ens pratat med i telefon och så finns ni här....i cyberrymden :)
Ja jag är så tacksam för er alla med era kommentarer och er omtänksamhet *ler* Det vill jag att ni ska veta även om jag inte skriver ner det här varje dag ;)

Idag vill jag visa ett underbart kort jag fått just av en sådan underbar vän....
Tusen tusen tack Busan det värmde så när det kom i brevlådan, och ja jag blev riktigt rörd *tår*
Så mycket jobb du lagt ner på kortet med alla dessa fina motiv både på utsidan och insidan ja jag finner inte ord..
Att du tänker på mig när du inte är 100 själv..
Hjärtat du är helt makalöst underbar *kram* Varje motiv är även glansigt och "plastigt" är det möjligtvis UTEE på? rätta mig gärna om jag har fel så jag vet vad för fint du använt ;) inspiration du vet hihi...
Tusen tack än en gång vännen *hjärta*
Å tack alla ni andra för att ni finns med mig här :)
Trevlig kväll på er alla som tittar förbi..

10 kommentarer:

Annelie sa...

Ja visst är det väl trevligt med uppskattning, jätte mysigt kort du fått.
Trevlig helg själv!!!

onkis sa...

Va snällt av Busan och skicka det fina kortet till dig.
Ha en underbar helg!

smuulan sa...

Vilket fint kort! Visst är det underbart att det finns så snälla människor som man hittat genom denna blogg och hobby, det är verkligen skönt att tillbringa tid här inne, hihihi.
Kram på dig, hoppas du får en bra helg! Och tack för alla dina snälla kommentarer inne hos mig, det värmer!

Lena sa...

Åhh, vilket gulligt kort hon gjort Busan. Ja du, hon är för go hon! Det är så mycket positivt med dessa bloggar. Man får så goa vänner på köpet. Ha en bra helg och krya på dig kram.

Lilla pyssel Inger sa...

Hon är verkligen jättegod och jättegullig våran Busan vän:) Har också haft glädjen att få jättefina alster i från henne:) Forstår att du blev tacksam och glad:)
Hoppas du får en jättetrevlig och mysig lördag, kramar från lilla Inger vännen:)

Carina sa...

Vad fint kort du fått, ha en bra dag. Kram

Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen!
Vad glad jag blir att kortet hittade fram till dig! *hjärta*
Det värmer så att du blev så glad!!!
Nix, inte UTEE (det har jag inte själv men vet du är så duktig med det!) utan det är embossat av en vän... med svart embossingpulver på ett papper som jag hade svårt att måla på med akvareller. Och när man embossat med svart (andra färger på embossingpulver också) så färgar det svarta i embossingpulvert av sig när man målar med Gamsol/MCP... ja, den färgläggningsteknik där man använder vanliga färgpennor och en minerallösning med stompar (papper hårt rullat som man "smetar ut" färgpennorna med den här lösningen sin kallas minerallösning som man doppar dessa stompar i innan man drar ut färgen från färgpennorna med så det blir en jämnare ton. Stomparna gör man sedan "rent" genom att "vässa" dem mot sandpapper.
I och med att det inte gick att färglägga med annat så blev det helt vanliga tuschpennor som är till barn men jag tyckte det blev bättre än jag trodde så då blev jag glad! :) Ibland är det så roligt när man inte kan göra "som vanligt" man är van vid för det gör att man hittar nya lösningar och lär sig nya saker!!! :)

Är så trött här och är därför jag inte orkat med bloggen och så men tittar in så fort jag blir lite piggare igen. Var rädd om dig vännen, tänker på dig till veckan när det är tid för röntgen... önskar dig all lycka till... har gjort det själv och det går bra. Låter bara mycket men är man bara beredd på det så går det fint. Ha det så bra du bara kan så länge och hoppas du snart får må bättre och får fler mysiga pysselstunder. *hjärta*
Massor med kramar
Busan

Lena B E sa...

Åh vilket jättefint kort du har fått, Busan är såå snäll och gullig!! :) Förstår att du är glad. :)
Jag ångrar inte en sekund att jag startade min blogg, hade jag inte gjort det så hade jag aldrig träffat alla underbara vänner, som jag nu har gjort. Och det är jag sååå glad och tacksam för!! :) Alla är verkligen helt underbara!! :)
Ha en trevlig fortsättning på helgen och ha det så jättebra.
Massor med kramar från Lena

lk46 sa...

Hej vännen!
Så fint kort du fått av goa Busan!
Hoppas allt är bra med dig!
Kram lene

Lisan sa...

HEjsan, Grattis till det fina kortet från Busan. Hon är alltid så go och skriver så fina kommentarer till en. hoppas att allt är bra med dig. Kramis från Lisan