tisdag 17 augusti 2010

Sonens 20-års dag


Igår fyllde stora grabben 20 år, firandet av honom blir ihelgen. Men vi gick ut och åt en bit mat igår hela familjen..

God mat och trevligt att få träffa honom lite :) blir ju inte allt för ofta tyvärr, då han har belägrat mina föräldrars lägenhet inne istan hela sommaren eftersom de själva varit bosatta ute på landet..En trevlig stund hade vi iallafall :)

Jag fick i uppgift att göra ett gratulationskort till honom från Gammelmormor, och vad passade då inte bättre än att göra ett flaskkort dagen till ära :)

Nu ska jag snart få besök av min svägerska och dotter samt min kära vän och hennes lilla Livia :)
Blir nog mycket tjatter och så ska vi väl försöka få i oss lite lunch med :)

Önskar er som tittar förbi en bra dag / Kram kram

6 kommentarer:

Lisan sa...

Hejsan, Hoppas att du haft en toppen sommar med massor av kantareller, bad och pyssel. Jag har haft en jätte bra sommar och får vara nöjd. Synd bara att den tog slut så tvärt och att hösten bara kom pang på..men ännu finns chans på lite mer sol. Tusen tack för det jätte fina sommarhatts kortet som kom med posten. Verkligen jättefint och påhittigt. Lila o vacker med minsann. Ni tycks alla ha snappat upp mina favis färger. Nu har jag några dagar att bara sitta och kolla allas bloggar innan jag hinner med egna inlägg och sen lägga ut din fina hatt mm. Lovar det kommer. Ha det så jätte bra. Kramis från Lisan

Pernol sa...

Snyggt och passande kort till en 20-åring!

Ha det bra!
kramis Pernilla

Lena sa...

Vilket passande kort till en kille. Ja, det är riktigt fint. Hoppas allt är bra med dig och så önskar jag dig en trevlig helg. Kram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Cattis vännen:)Nu var det tyvärr ett tag sen jag var här men så blir det i bland. Det blir inte alltid som man vill eller som man hade hoppas på men man får ta det som livet bjuder på och göra det bästa ut av det:)Jag börjar att komma tillbaka igen men tar det lugnt och tar en dag i tagit!!! Riktigt fint kort du gjort det måste verkligen ha blivit uppskattat:)Det fanns mycket annat fint som du också har pysslat i hop sedan sist jag var här:)
Tack snälla för besöket hos mig och den omtanke så himla gulligt av dig och det sätter jag stort värde på:)
Önskar dig en riktig trevlig fredag och helg och var rädd om dig du med, kramar från lilla vännen Inger:)



Var nu rädd om dig tills vi hörs igen / Kram kram

Busan sa...

Hej vännen!
WOW vilket snyggt flaskkort du har gjort... så snyggt till din påg och hoppas att ni hade det SUPERBRA tillsammans när ni firade honom. *hjärta*
Försöker se det positiva här med att hösten snart är här... att jag kommer få mer datortid att hälsa på dig och de andra tjejerna för har saknat er i sommar, än om sommaren blev bättre än jag vågat hoppas på.
Hoppas att allt är bra med dig än om det är så länge sedan du lade ett inlägg. Tänker på dig ofta än om jag varit urusel på att hälsa på.
Massor med kramar
Busan

Lena B E sa...

Hej vännen!
Nu var det ett tag sen jag tittade in här och du har minsann inte legat på latsidan, för OJ så mycket fint du gjort!! :) Jag gillar din adressbok mycket, den är sååå vacker!! :)
Wow vilket jättefint kort!! Verkligen passande till en 20 åring, och till en kille i annat fall också. Har du nån mall till detta kort, finns det nån på nätet kanske?
Hoppas allt är bra med dig och att du har det bra i övrigt också?!
Ha en toppenhelg & ha det så bra.
Kramar från Lena