fredag 27 augusti 2010

Gratulationskort

Hej Mina vänner :) Nu var det ju ett tag sedan jag visade något här i bloggen, kan väl säga som så att tiden inte funnits till riktigt och heller inte motivationen. Men ibland är det ju så, sen kommer den ju snart igen och då får man det lite roligt och pyssligt igen :)

Har varit en ganska tuff vecka på jobbet, vi har haft rekrytering och skall anställa fem nya personal. Så man har suttit i intervjuer mest hela dagen från 8 på morgonen till halv 4 på em..
Sen har man varit rätt pumpad i huvudet..
Men nu är det klart så nu hoppas jag att jag kan sätta mig ner och göra något i helgen. Det här kortet fick bli till sonens 20 årsdag, blev ju tufft tyckte han , det var ju kul att höra ..
På insidan här gjorde jag en sedelficka, för inte går det att handla vadsom helst längre, pengar pengar står på önskelistan..
Han fick det, MEN han fick även en dammsugare och ett startpaket med porslin, så han har när han flyttar...Letar lägenhet febrilt pojken...


Passar på att Önska er alla en trevlig helg, ska försöka att titta in till er under helgen nu.
Stor Kram från Mig

4 kommentarer:

lk46 sa...

Hej vännen!
Härligt kort i sköna färger!
Kram lene

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Cattis vännen:)
Underbart kort du har gjort gillar färgerna som du har i hop:) Tack snälla för besöket och din hälsning hos mig "ALLTID" lika trevligt:)Å för allt beröm det blir så att man rodnar framför datan!!!!
Inte kul med datakrångel vet själv hur himla hjälplös man känner sig då jättekul att ha dig "back" igen:)
Helgen har varit mycket lugn och okej så ska inte klaga, önskar dig en riktig trevlig vecka och var rädd om dig:)Kramar från lilla vännen Inger:)

Busan sa...

Hej vännen och tack för titten... blev så glad att allt är okej med dig och förväl det ändå var datorerna som fick virus och inte att du varit sjuk mitt i allt. Nä, jag har inte heller koll på datorer och kan inte fixa något men jag har en man som jobbat med dem och jag har fått förmaningar att "så får du inte göra" och "detta ska du inte" ganska mycket så att så fort det är något jag är det minsta osäker på så har jag frågat honom... men han är ju hemma nästan jämt så är ju inte så svårt att kalla på honom så fort det behövs. Annars vette sjutton hur det hade gått!!! *rodnar*
Kortet här är så snyggt och passar perfekt till en kille!!! De som är så svåra att göra (korten till killar) men du har lyckats sååå!!!! Duktig du är!!!
Hoppas denna vecka blir lugnare för dig på jobbet så du får kan få någon mysig pysselstund... OCH STORT GRATTIS TILL DIN RAK AV SNÄLLA OCH OMTÄNKSAMMA LENE!!!!!!!!!!! Blir så glad när jag läser att du haft lyckan att också få en!!!! :) Och jag visste inte heller vad det betydde så var tvungen att kolla lite... ska bli så kul att se vad du med gör av dina nya saker!!!
Är nu äntligen klar med min provisoriska pysselplats så jag ska försöka ta foton här idag så jag snart kan visa hur det blev. Det är ju väldigt enkelt men ändå... hoppas att det ser okej ut i alla fall.
Skickar massor med kramar till dig och hoppas sååå att du får bättre tur med datorvirus från nu... det är ju så lätt hänt om man inte är datornörd...! *rodnar*
Massor med sommar-kramar (som känns som höst-kramar)
Busan

Lena sa...

Hej på dig vännen!
Det är ett riktigt tufft kort du har fått till. Förstår han gillade det. Det är annars så himla svårt göra kort till killar,män.
Tack för titten in till mig, för dina rara ord där. Hoppas att denna veckan blir bättre för dig och att du får lite pysseltid. Kram från Lena