onsdag 11 augusti 2010

Altrad Adressbok

Eftersom jag alltid har glömt bort hela adresserna med postnummer och ofta gatunumren till vänner och bekanta när jag ska skicka iväg kort, så fick jag för mig att jag skulle göra en adressbok ikväll.
Det är alltid likadant framför allt till julen när man sitter och ska skriva på kuverten till julkorten. Då blir det oftast mamma som får stå till förfogande om släktens adresser, Eniro finns ju med förstås.

Nu kan jag hålla koll på dem själv :) efter att jag skrivit in dem i den här förstås ;). Fick sambon att inhandla "stommen" åt mig idag sen var det bara att sätta igång. Ja den var ju inte så besvärlig att göra och inte så där hemskt mycket jobb heller, gjorde det rätt så enkelt för mig.

Bokstäverna skrev jag och klippte ut på frihand, ja det syns ju att man inte använt sig av någon cuttlebug där precis ;)
Resårbandet satt redan på pärmen till boken för att hålla ihop den, så några extra band tyckte jag inte behövdes.
"Kakservetten" eller vad det heter är från JP hobby.
Flower Fairies ja ni var köpte jag dem?!? nyligen inhandlade och tipset fick jag från LenaJ men ack vad minnet är kort haha.
Bladen till blomarrangemanget är en gåva :) tack för dem ännu en gång..

Jaha det fick bli allt för ikväll, nu ropar sängen ikväll igen :)
Må så gott / Kram kram

4 kommentarer:

lk46 sa...

hej Cattis vännen! Så klart ska du få adressen där mallen finns. Först måste jag säga att det är en helt underbar adressbok... jag har letat efter en utan spiral, men det blev ju snyggt med! Tavlarna härunder är så häftiga, jag har tänkt göra en almanacka med mina då jag fick utav en jompis också, men men, någon gång kanske.
Här kommer adressen sen får du leta, men det kommer du så gärna att göra då det finns så mycket fint där!!!
http://min-hobbyblogg.blogspot.com/
Kramizar från lene

Pernol sa...

Hej Cattis!
Så fin adressbok du har altrat! Ja, det gäller att ha ordning på adresserna. Själv har jag dem i en liten bok med bloggadresser och allt. Den är mycket bra att ha!

Ha det så bra!
kramis Pernilla

Lena sa...

Smart Cattis....underbar adressbok du har gjort. Tror du varit hos Hobby & Hantverk och handlat. Snart helg, så jag önskar dig en trevlig sådan. Kram Lena

Busan sa...

Kan bara hålla med Lena att det var en smart idé och adressboken är helt underbar!!! Så duktig du är och du utvecklas så!!! Ja, du har verkligen lyckats och nu har du ju full koll till jul i år! :)
Det gick bra för Smulan och hon är stabil i alla fall. Hälsan går som berg och dalbana här och jag borde vänja mig men just nu försöker jag göra ett födelsedagskort och jag blir avbruten med anfall så jag vet inte hur jag tänkte det skulle bli från början... ja, du vet ju med minnet... *rodnar* Så nu ska jag försöka se om jag kan göra ett sista försök att få ihop det hela i eftermiddag... annars får det gå i papperskorgen. Händer inte ofta men ibland går det bara troll i korten känns det som... Är så glad att du tyckte om bloggens förändring men håller med dig att det blir svårt att ha två bloggar. Det som är "positivt" är ju att den öppna kommer bli väldigt enkel och foton till det jag lägger ut på den är ju redan beskärda osv till min vanliga blogg och det kommer bara bli lite text. Ja, den kommer bli väldigt enkel och inte så aktiv som min vanliga liksom. Det är tanken i alla fall så får jag se hur det blir med allt! Och som du skriver - ångrar jag mig är det ju ingen skada skedd. Är så tacksam och glad för dina synpunkter för det är så lika med hur jag själv tänkt och det känns bra att få feed-back - TUSEN TACK VÄNNEN FÖR ATT DU TOG DIG TID!!!! *hjärta*
Hoppas så att du har en mysig helg och att du har det så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med sommar-kramar
Busan