måndag 30 augusti 2010

RAK och Bloggcandy i brevlådan

Förra veckan kom min Bloggcandy i brevlådan som jag fann för ett tag sedan hos Fanny´s Design Så mycket fint och jag blev såå glad.
Tack snälla för den :) Så snart jag får ordentligt med tid igen så ska jag börja använda lite av detta material :) Sen vill jag även tacka dig underbara goa Lene för denna RAK som även den kom i brevlådan för en tid sedan. Även här så mycket fint och användbart :) Tusen tack för detta, kommer väl till användning.
Annars har det varit lugnt på pysselfronten här en tid nu..Men har några födelsedagskort som jag måste hinna få till. Två stundande kalas för Elliot nu två helger irad. Jättekul för honom och han är så glad, det ena kalaset skall gå av stapeln på busfabriken och det ska vara ett pirat kalas :) Det ser han verkligen fram emot..Ja det andra med förstås men Busfabriken är ju något speciellt ;) ha ha.


Här hemma har det inte hänt allt för mycket idag, både Elliot och jag är sjuka
:( hostiga och fryser springer omkring fullt påpälsade med raggsockar och allt. Har bara legat och sett på barnfilmer idag, myst i soffan...Det är inte för ofta man har honom så lugn bredvid sig...

Hoppas ni alla som kikar in har haft en bra dag och får en härlig tisdag
/ Kram kram , Tjingeling

3 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Vad kul med nya fina saker grattis till dig, då brukar man få ny inspiration och pyssel sug:)
Å vad tokiga att ni är sjuka hemma hos dig, massor med krya på dig kramar sänder jag till dig:) Ta hand om dig kramis kramis från lilla vännen Inger:)

Lena B E sa...

Åh så roligt vännen både en vinst och en rak, stort GRATTIS till båda!! :)
Kortet till din son är supersnyggt!! :) Jag gillar ju som du vet dina blomgrupper men får inte till dom riktigt själv, tror du får ha en kurs med mig när du blir frisk. hihi ;)
Fy vad tråkigt att ni blivit sjuka, ni får kurera er så ni kryar på er snart.
Krya på dig vännen.
Kramar från Lena

Busan sa...

Hej vännen och STORT GRATTIS TILL DIN FINA BLOGGCANDY VINST OCH RAK AV LENE!!!!!!!!!! :) Härligt med superfint du vunnit och ska bli så roligt att få se vad du gör med allt!!!!
Är bara så trist ni blivit sjuka... hoppas ni blir bättre SNART!!!
Krya på er så mycket ni bara kan!!!
Massor med krya på er-kramar
Busan