söndag 8 augusti 2010

Söndag i skogen & ett kort

Idag åkte vi ut en sväng till skogen tänkte att vi skulle plocka lite blåbåär och försöka att hitta lite kantareller.

Vad hittade vi i skogen om inte ett fordonsvrak, fattar inte hur man kan köra in en bil i skogen och sen bara lämna den där för förstörelse. Ja inte är det någon speciellt miljömedveten person inte. Fy skäms.... Lite gula kantareller blev det iallafall, Ohh här var det gult ropade min sambo, hihi ja det var ju några men så mycket mer blev det inte...
Lite blåbär fick vi med oss hem med, men det var inte kartigt det heller. Elliot tyckte att det var bättre att stoppa dem i munnen än i bunken..
Ett kort till att visa har jag ju med, det här ska skickas till gammelmormor, hon blir såå glad av ett kort i brevlådan. Som vanligt har jag ju noll koll på vad det är för papper jag använt mig av, biljetten hittade jag en mall på nätet där man kunde ta bort texten som fanns och skriva dit en egen..
Ävben på detta kort har jag några gåvor från bloggvänner :) Tack än en gång..
"kakservetten är köpt på JP hobby, samt de gula rosorna..

Söndagkväll och en ny arbetsdag imorgon, nu har allt återgått till det normala igen, Elliot är så förväntasfull över att få gå till förskolan imorgon.. Jag har blivit såå stor nu under semestern var vad han sa ikväll innan läggdags :)
Önskar er alla en bra vecka..
Må så gott / Kram kram


2 kommentarer:

Pernol sa...

Vilket fint kort! Vad gammelmormor ska bli glad! :)

Hur kan de bara lämna en bil i skogen så där? Man kan ju bara undra.

Fint foto på kantarellerna.

Ha en fortsatt fin vecka!
kramis Pernilla

Lena sa...

Fint kort du har gjort till gammelmormor och fina bilder har du tagit från er skogspromenad. Ja, bilen var väl inte så värst grann,ha,ha. Nä, säger som dig, fy skäms att göra så. Hoppas du har det bra. Stor kram Lena