fredag 9 juli 2010

Har jag fått virus i bloggen?

Jaa det är frågan vad är det för ruta som följer med bakom texten i bloggen???
Photobucket?
Vad gör jag för att fåbort detta.....

Kort inlägg då jag sitter på jobbet.

Trevlig helg alla,

Soliga kramar från mig :)

6 kommentarer:

Camillaskreativa sa...

Hmmm, mysko ruta!! Hoppas du får bort den, det är alltid irriterande när det sker sånadär konstiga saker i datorn som man inte begriper sig på.... Annars vill jag önska en trevlig sommar nu när värmen äntligen har kommit och ska stanna kvar (har jag bestämt...)
Ha det gott vännen och kramar
Camilla

Busan sa...

Hej vännen! Är sent uppe här så blir bara ett kort trist inlägg. Vet inte om det är ett virus eller vad men kan du inte maila Blogger och fråga...!?! Maila med din blogg-adress så de kan titta in och se hur det ser ut så kanske de kan hjälpa dig om ingen här som tittar in till dig vet.
Hoppas du får ordning på det och att du får en fin trevlig helg!!!
Massor med sommar-kramar
Busan

Lena B E sa...

Hej vännen!
Vilken irriterande ruta som är i vägen, så tråkigt att du fått den. Gubben säger att det är ett engelskt fotoredigeringsprogram eller bildvisningsprogram, men hur du har fått det vet det sjutton? Har du använt det programet någon gång? Han vet inte heller hur du ska göra för att få bort den tråkigt nog, så mig får du ingen hjälp av denna gången. ;)
Tråkigt att jag inte kan hjälpa dig vännen. :( Lycka till. Ha en jätteskön helg!
Kramar från Lena

Lena sa...

Hej Cattis!
Det är så att den bakgrund du hade, har bytt server. Försök att lägga in en annan bakgrund. Så tror jag att det löser sig för dig. Ha det så gott. Kram Lena

Cattis sa...

Tack alla för era kommentarer,
Lena: Provade med att lägga in en annan bakgrund, men tyvätt så verkade det inte funka..

Blir inte klok på datorer, min är fortfarande trasig så det får nog bli att köpa mig en ny, bara ser slantarna rullar iväg :(

JAg har pysslat lite iaf, frågan är bata när jag kan lägga ut det här...
Kram Kram på er...

Cattis sa...

Nu så Lena, löste du mitt problem, hade ju kvar mallen i mitt sidelement..När jag tog bort den så försvann rutan :) Tack tack för tipset ;)