torsdag 22 juli 2010

Glasskort sommarhälsning

Idag har vi varit ute i skärgården och åkt lite båt, Elliot ville ju meta lite med.
Men tyvärr fick han ingen aborre på sitt flöte så han gav upp. Sen ville han bada, men det blåste upp och började regna lite grann så vi fick hoppa över badningen :)

Men som tur var gjorde det inte så mycket för när han kom upp till mina föräldrars stuga igen så fanns det ju tunnor med regnvatten där...och där fördrev han någon timme med att vattna blommor och även sig själv ;)

En härlig dag med familjen fast vädret inte var på topp :)


Tänkte lägga ut och visa ett "glasskort som jag gjorde till min brorsdotter för att önska henne en trevlig sommar, grejen är den att jag har problem med att få iväg korten i tid...förstår inte att jag lägger dem i kuverten men det tar vääääldigt lång tid innan de kommer i postlådan.

Men imorgon ska jag försöka att få iväg högen med kuvert som ligger här hemma..
Ha det så gott mina vänner / Kram kram

2 kommentarer:

Lena B E sa...

Wow vilket läckert glasskort, det ser riktigt gott ut!! :)
Dopkortet här under är fantastiskt fint, helt underbart vackert!! :) Så duktig du är vännen!!
Så fina bilder du visar oss, förstår att Elliot blev besviken när han inte fick något napp och inte blev det något bada av heller. Även om han fick vattna mormors blommor och sig själv. :D Men det är ju inte riktigt samma sak. ;)
Ha en helmysig helg det tänker jag ha, vi ska grilla i helgen har vi bestämt, äntligen! Våran grill har nämligen varit trasig men nu ska den snart vara klar att använda igen. Det ska bli gott. Ha det så bra.
Kramar från Lena

Inger sa...

Så lekkert kort!!
Takk for koselig kommentar i bloggen min også! :o)
Ønsker deg en fortsatt fin sommerkveld.

♥ klem, Inger