onsdag 21 juli 2010

Semester och Lugnt
Häromdagen var vi iväg till Mems slussar, elliot ville så gärna se när båtarna höjdes upp med vattnet :) och sen fick åka ut igen. Han var väldigt betagen i detta, ville knappt inte gå och köpa glass ha ha.

sen idag har han blaskat lite i poolen här hemma, på eftermiddagen ville han åka på sin crosscykel som hua me don´t like.
Men för pappa får han, usch tycker det är så otäckt även om han inte kör så fort, men som sagt han blir ju kartigare och kartigare ju mer tiden går..

Inget pyssel att visa idag, får se om jag kan ha något att lägga ut i morgon..

Tills dess Ha det bäst / Kram kram

2 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen! Vilka fina foton du visar... så cool Eliot ser ut på crossen och ja, han har ju hjälm så vi får hoppas det går väl när han är ute och kör. Men Göta Kanal roligare än glass... njäee... där går nog gränsen för mig.. hi hi... Skulle jag behöva välja tre saker att ta med till en öde ö så skulle med stor sannolikhet GLASS vara en av dem... he he... :D
Så fin känning du har på bilden också!!! Här är mulet och kvavt idag så hoppas också på en liten pysselstund senare idag. Har ett grattis-kort jag börjat på som jag hoppas kunna göra lite på senare.
Ha det så bra du bara kan idag och pyssla lugnt!!!
Massor med sommar-kramar
Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vad skönt att få mysa ta det lungt och bara ha det bra:) Man ska passa på och ha det så när man kan:)
Jag har haft det super bra på sjön tack snälla, lugnt, skönt underbart väder och bara varit:)
Tycker det är så underbart när man kan hoppa i och bada från båten, det var hela 20 grader varmt i vattnet så jätteskönt:)
Vad snäll du är som tycker om det jag har skapat man blir alltid glad när någon annan tycker om så är det jo:)
Askarna som du gillar ska jag försöka phota och göra en mall och lägga ut på bloggen längre fram. Det var många som tyckte om och roligt då när andra vill göra och prova på också:)
Ha det jättegott du med och njut av sommaren på bästa sätt och var rädd om dig:) Tack snälla för besöket och hoppas vi hörs snart igen, kramar från lilla Inger:)