lördag 17 juli 2010

Presenten klar till min väninna :)Nu är allt klart till min väninnas present, ja så värst mycket är det inte men lite smått blev det. Åhh gud tänker hon nog, blir det bara "cattis pyssel" hihi

Ha ha ja det kan hon få tro en bricka med mitt egenhändiga pyssel ;)

Hon fyller 40 nästa vecka men hon behagar inte vara hemma då, så då får det bli att jag får fira henne imorgon kväll.. Det får först bli hemma i hennes trädgård, sen får vi väl gå ner och ta en liten krogrunda och se om vi får dansa lite med :)

Det värsta är att det skulle ju dra in ett rejält åsk och regnväder imorgon brr.

Det behövs ju verkligen, men det kunde väl komma på sönda, när man ändå kanske har lite ont i håret...

Först i morgon skall vi och fira svärfar som fyller 65 och som går i pension, så imorgon blir det mycket firande..

Hoppas ni har det gott allihopa och en trevlig helg
Kram Kram Cattis

3 kommentarer:

Lena B E sa...

Wow vilken present du gjort i ordning!! :)
Den blir hon säkert jätteglad för, det skulle i alla fall jag bli.
Ha så trevligt på kalasen och jättekul på pubrundan! Hoppas inte ovädret börjar förrän ni är hemma igen. ;)
Kramar från Lena

Pernol sa...

Åååh WOW vilken present!!! Blir hon inte glad för den då kan du skicka den till mig. ;) Hi, hi! Jag skulle då bli allt glad för den. Det blir hon nog med. Hoppas att kalasen och pubrundan var toppen!

kramis Pernilla

Busan sa...

Oooh vad mycket fint har gjort till din vän!!! Hoppas så att ni fick en jättekul kväll och att det inte gjorde alltför ont i håret dagen efter... ;) Duktig du är på att pyssla och så fina ljusen blev - har du gjort så som de visade i Magnolia tidningen med värmefön för att få fast stämpelmotiv eller hur har du gjort!?!
Du har gjort så mycket och visar och godis "skålen" är ju hur cool som helst också - ja, att din vän blev superglad det är jag övertygad om!!! Vem skulle kunna bli något annat!?!
Hoppas det går bra med din dator... är sååå trist när de inte fungerar!!! Och tusen tack för dina kommentarer - de värmer så att du påminner mig att strunta i allt annat och bara njuta nu. Gör det så gott jag kan men jag vet jag kan bättra mig på det... *rodnar* så har verkligen glädje av att du påminde mig. Tusen tack vännen!!!
Hoppas du har det bra själv och att du kan njuta så mycket själv också av sommaren... var rädd om dig så länge och ha det så bra du bara kan!!!
Massor med kramar
Busan