onsdag 23 juni 2010

Tusen Tack Lisan
Idag väntade mig en överraskning när jag kom hem efter jobbet :)
Jag hade fått ett litet paket, hihi då blir jag som barnen på julafton och det behövde jag idag kände jag :) Blev så otroligt nyfiken och glad förstås :)

Så tusen tusen tack du underbara Lisan, jag blev såå glad för den jättefina väskan, verkligen fin, och fint papper har du använt med. Ja jag tyckte mycket om den *kramar om*
Sen vill jag tacka för innehållet i väskan med, gullig du är :)


Passar på att fortsätta önska alla en trevlig midsommar för nu åker vi till nusnäs i morgon bitti...
Hoppas vi alla får mycket sol och många små grodor runt midsommarstången hihi..
Sommarkram till er alla / Cattis

4 kommentarer:

Pernol sa...

Såååå fiiin väska du har fått!!! Jag är faktiskt lycklig ägare till en sån jag med. :)
Ät inte för mycket sill och drick inte för mycket nubbe så att du orkar dansa runt midsommarstången. ;)
Glad Midsommar!
kramis Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vilken super snygg väska du har fått du måste ha blivet jätteglad vad kul att få en sådan underbar present:) Hoppas att du hade en riktig trevlig och bra midsommar:) Önskar dig en riktig trevlig dag och vecka, kramar från lilla Inger:)

Busan sa...

Blir så glad när jag ser att du också fått en sådan underbar väska av Lisan - är ju så lycklig för den jag fick så vet ju hur det värmer!!!
Och glad midsommar i efterkott - hade ni det bra i nusnäs? Köpte någon dalahäst?!? Ja, hoppas ni hade det helt underbart i alla fall!!! Det har jag haft här - de bästa sammanhängande dagarna på flera år och då gjorde jag det jag alltid längtar efter - cyklade till sjön och badade... Nu är allt som vanligt igen och det känns lite trist men har ju den underbara väskan av Lisan att glädja mig åt och lilla Smulan verkar inte sämre och äter nästan allt hon ska nu så vi hoppas det ska gå bra nästa vecka hos veterinären.
Nu ska jag sätta mig och njuta mer av de fina korten du gjort sedan jag tittade in till dig sist - de är så härliga och inspirerande och du är så duktig!!! Hoppas så att du har det så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!!!
Massor med sommar-kramar
Busan

Lena B E sa...

Va härligt att höra att du hade en bra midsommar också och tom dansade runt midsommarstången. :)
Åååååh så underbar väska du också har fått av snälla Lisan, hon är för go hon!! :)
Ha en jättehärlig vecka i solen!
Kramar från Lena