torsdag 20 maj 2010

Snörvel, tårar och kort


Fortfarande förkyld och trälig, har riktigt näsdropp så där som man kan få när man är ute i kylan länge, hihi.ja det är ju egentligen inte så roligt, men men det går ju över någon gång..

Inte nog med att den rinner, jag satte mig väl givetvis och skulle titta på sista delen av filmen ARN...mmdå kan jag ju säga att näsan blev ju inte mindre täppt eller rinnande då..Var ju så sorgligt slut på den..Me don´t like.


Sen har jag en av mina bästa väninnor som snart ska få sitt första barn,
Åhhhh jag är så glad för det:) ja hon med givetvis hihi.
Men problemet är att man inte vet om det blir en liten pojk eller flicka.
Så nu har jag förberett mig med ett av varje kort.

Men hade inte så mycket fint att få till dem med så tyvärr blev jag ju inte riktigt nöjd med dem :( Kanske dags att införskaffa sig några fler stämplar inom det temat..

Hoppas ni alla har det så bra som ni kan..

Nu slår klockan snart spöktimmen så det är väl dags att lägga sig nu....
Kram kram till er alla...

3 kommentarer:

Karina sa...

Hejsan! Vad mycket fint här var då?? Har inte varit hos dig på ett tag *skäms och rodnar*
Hoppas att du kryar på dig snart. Trevlig helg.
Kramar Karina

Busan sa...

Hej vännen! Såg precis att du är så förkyld.... hoppas så att du snart kryat på dig så du kan få en fin pingst-helg!!! *hjärta*
Så många fina kort du gjort sedan jag tittade in till dig sist... är ett tag sedan och är så mycket ögongodis du bjuder på och du utvecklas så. Jag tycker dina bebis-kort är jättefina så hoppas du själv sovit på saken och "ser dem på nytt idag"... Vet själv att när man suttit och gjort kort så "ser" man dem på ett annat sätt dagen efter... vilket kan vara både negativt och possitivt... hi hi... ;)
Hoppas du har det så bra du bara kan och krya på dig så gott du bara kan!!!!
Massor med krya på dig-kramar
Busan

Lena B E sa...

Hej vännen!
Jag kan bara hålla med Busan, korten är jättefina och stämplarna så söta. :) Sen finns det ju massor med bilder på nätet som man kan skriva ut och använda. Man kan ju helt enkelt inte ha stämplar för alla möjliga och omöjliga tillfällen, dom är ju inte gratis precis. ;)
Ha en trevlig pingst & krya på dig vännen.
Kramar från Lena