onsdag 5 maj 2010

Avtackning av en Kollega


Tyvärr så ska vi tacka av en kollega nästa vecka, mycket sorgligt..
Hon blev sjuk under en semesterresa förra sommaren och fick stafflococker, mördarbakterien, usch så hemskt..Det resulterade i att hon iaf som tur var överlevde men hennes högerarm är utan funktion, även handen..Så fruktansvärt.
Så nu måste hon sluta jobba hos oss vilket gör mig så ont i hjärtat, hon har varit min mentor på jobbet enda sen jag började där för 10 år sedan.

En kvinna som är så rolig och omtänksam, och som jag bara älskar...
Tråkigt att man ska behöva sluta sitt arbetsliv på det sättet....

Men nu ska iaf vi höja henne till skyarna med all den kunskap hon besitter..
Sen ska vi äta gott, dricka lite gott, och nog även med svänga våra lurviga..

Så det är en del kvar att fixa till lilla stumpan innan det är dags nästa onsdag..

Har ju då förstås gjort ett kort till henne med.

Använde min nya distressdyna till det här kortet..Damen i fråga älskar nämligen blå färg...
Ha det gott mina vänner tills vi hörs igen / Kram Kram

3 kommentarer:

Lena B E sa...

Åååååh så superfint kort!! Och blombuketten! säger bara wow wow wow, den är underbart vacker, den har du verkligen fått till superbra!! :)
Aha, så du har köpt en till dyna, va kul! :D Det är jättekul att ha några färger att välja på, när man kan göra så mycket med dom.
Kom på en sak till, när du nu har de små sprayflaskorna så kan du om du har en flaska med påfyllnadsink blanda en egen sprayfärg i en av dom. Du tar bara någon droppe ink + vatten och skakar om.
Jag vill passa på att tipsa dig om en tävling jag ska ha, på fredag kommer det inlägget i min blogg. Hoppas du vill vara med!! :)
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Lisan sa...

Men usch så hemsk det låter det hon råkade ut för (så har jag gnällt här efter mitt lilla utlandsäventyr) Hoppas hon ändå mår relativt bra. Kortet var jätte fint.
Nu får vi se fram emot Lena BE´s tväling på fredag, spännande eller hur? Ha det så bra, Kramis från Lisan

Lena sa...

Hejsan!
Väldigt vackert blått kort du har gjort. Jättefint med blommorna och charmsen som hänger ner. Ush vilka tråkigheter som hänt din arbetskompis. Man ska inte gnälla!
ja du, tyvärr så är dies och sånt till hobbyn ganska dyrt. Man får köpa lite efterhand efter vad kassan tillåter. Ha det bra. Kram Lena