lördag 1 januari 2011

God fortsättning.....och TACK LenaJ

Hoppas ni alla fick ett Gott slut på 2010 och ett Gott nytt 2011
Ja jag önskar er alla ett härligt 2011, för det är vi väl alla värda :)

Själv så låg jag hemma i soffan med ett tjockt täcke och kollade på sällskapsresan, blev ingen champange att skåla in det nya året här inte :(
Genomförkyld med feber och en attans hosta..Förstår inte det här riktigt vi har varit sjuka i över en månad nu, sen tror man att någon av oss är på bättringsvägen och så pang ...ja då börjar det om igen eländet..
Men 2011 det blir ett friskt år det hihi, positiva tankar kallas det *ler*

Nu vill jag visa er något som fick mig att lysa upp mitt i allt elände, en helt underbar påse från LenaJ kom i min brevlåda.
Åhh se så vacker den är, du är fantastisk LenaJ på att göra så mycket fint,
Jag gillar precis allt med den färgerna pappren, modellen ja du jag kan hålla på hur länge som helst :) I påsen låg det en TAG även den fantastisk och ser ni blommorna så tjusiga de är, med del utbuktade glansiga på....
Ja Lena vad har du använt till dem?
Sen vill jag tacka dig hjärtat för innehållet i påsen med..Jag blev så glad för din lilla nyårspåse, wow underbar..Tusen tack ;)

2 kommentarer:

Lena sa...

Hej på dig!
Så bra att detta kort kom fram i alla fall. Jag har använt Glossy Accents från Ranger till att framhäva blommorna lite. Det finns Crackle accent med. Det blir det lite sprickor i, när det torkat. Så det ser lite gammaldags ut. Testa detta, är så roligt.
men ack så tråkigt att du blivit sjuk igen vännen. Kram och Krya På dig. Lena

Pernol sa...

Va tråkigt att du blivit sjuk igen! Ja, ja, det är bara att ta nya tag. 2011 blir säkert ett bra år.

God fortsättning på dig!
kramis Pernilla