söndag 30 januari 2011

Jag vann Emmas blogcandy :)

Åhh vad roligt, har inte varit ute på bloggen på ett tag, detta för att jag legat hela helgen med kanon huvudvärk.
Egentligen är det väl ständig huvudvärk kan man väl säga..
Så nu ikväll när jag satte mig framför datorn så såg jag att JAG hade vunnit Emmas blomcandy, vad glad jag blev. Tusen tack Emma.. Tänkte att jag skulle visa den "gåvo"påse som jag gjorde till LenaJ, lite i efterskott eftersom hon har fyllt år..
Vad roligt att du blev så glad Lena..Tänkte att lite av innehållet kunde passa hihi..
Nu är det strax ny vecka igen och jag hoppas att jag ska kunna få några dagar utan den här förskräckliga huvudvärken..


Var rädda om er mina vänner, kommer snart på besök inne hos er.

8 kommentarer:

smuulan sa...

Gratulerar till vinsten på blomcandyn! Men vad tråkigt att du har haft huvudvärk! Det är en pina verkligen! Hoppas att du piggar på dig och slipper huvudvärken!
Kram / Sandra

Carina sa...

Grattis till vinsten. Det är så kul att öppna det man vinner, det känna som man har lilla julafton, eller hur? Hoppas att du slipper huvudvärken, så krya på dig. Kramar

Lisan sa...

Gratulerar! Vilken underbar huvudvärk. Den typen kan man ha ofta,hi,hi.
Jätte fin påse Lena J fick med. Ha dt så bra, kramis från Lisan

Busans Pysselblogg sa...

ETT STORT GRATTIS VÄNNEN TILL BLOGGCANDYN OCH TRÖSTPRISET HOS LENE!!!! Är så glad att du har något att glädja dig åt när du har sådan huvudvärk. Förstår ju att du inte mår bra så skickar massor med krya på dig-kramar till dig!!!
Är så dålig på att kolla min blogg och titta in till dig just nu för tv:n har krånglat och det är så mycket för oss att skaffa nytt. Sist var de så enkelt med de stora som hus tv-apparaterna men nu är det inte så bara längre... *rodnar* Min migrän gjorde att jag inte kunde se på vår tv sedan kabel-tv som vi har ändrat inställningar och det inte gick att få bilden bättre med den gamla tv:n. Men inte trodde jag att jag skulle sakna tv så mycket!!! Är mycket kvar att koppla ihop med andra delar och lära sig allt men tv:n funkar nu och jag kan se på den!!! :)
Såg påsen till LenaJ du gjort och alla hjärtans korten och kan bara säga att jag tycker du är så duktig... klart LenaJ blev glad... vet ju hur glad jag är för min julväska jag fick av dig!!! *hjärta*
Hoppas du mår bättre snart och får en mysig pysselstund snart igen!
Massor med krya på dig-kramar
Busan

lk46 sa...

Grattis vännen!
maila mig din adress är du snäll, jag behöver ha alla på mailen!
Kram lene

Lena sa...

Grttis till vinsten. Så roligt att du vann, hurra! Ja, din påse med godis är så fin och jag är så glad för allt jag fick. Kommer till användning vill jag lova. Hoppas du kryar på dig från huvudvärken. Kram Lena

Lena B E sa...

Stort GRATTIS till vinsten, va roligt att du vann!! :) Åååh vilken fin vinst du får, du är allt en riktig turgumma du. hihi :D
Usch huvudvärk är inget roligt att ha, stackare! :( Hoppas den går över snart bara, ska hålla tummarna för att den försvinner fort.
Ha det så bra vännen och krya på dig.
Kramar från Lena

Emma sa...

Kul att du blev så glad, hoppas vinsten ska inspirera! (Skickar den imorgon så du har den på onsdag om posten sköter sig!) Nu ska jag kika runt här lite!
/Emma