söndag 2 januari 2011

Julpåse till Busan

Idag har jag städat ut julen här hemma, många av er tycker kanske det är lite i tidigaste laget..men jag kände att nu fick det vara över för i år .
Men jisses vad tomt det blir när man plockar bort allt, fast skönt känns det.
Det blev genast lite luftigare i huset igen *ler*

Sen sydde jag ett par nya köksgardiner med, men det var en pärs att ta sig igenom allt, känns att man inte är i toppform direkt.

Idag tänkte jag att jag skulle visa modellen på de julpåsar jag skickade till mina bloggvänner.
Tyvärr kan jag bara visa den som jag gjorde till Busan då jag var lite små stressad då de skulle iväg och jag GLÖMDE att fotografera de andra. Tänkte att jag kanske kunde låna bilderna från er andra tjejer sen, om ni lägger ut dem vartefter ;)
Nu kommer jag inte ihåg var jag hittade mallen, men jag har sparat den så undrar ni så "hojta" bara till så lovar jag att ge er adressen *ler*
Nu har klockan sprungit iväg igen och det är dags för sängen, klockan ringer väl förstås imorgon bitti igen.....
3 kommentarer:

Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen
Så läckert du fått det här på bloggen också - nytt och fräscht här med och inte bara hemma! :) Förstår dig så väl att du plockat undan julen redan. Jag är ibland så tidig också men i år så är det tvärt om. Vill ha kvar det så länge som möjligt för att det var uppe medan Smulan var kvar... men var sak har sin tid och jag har mina idéer men inte till helgen men helgen därefter ska vi plocka ner det har vi bestämt i år. Håller med dig att det blir tomt men också så lättstädat och skönt efteråt... en förberedelse inför våren med snödroppar och sen påsk... det är en härlig tid vi snart har framför oss.
Är så glad för denna julpåse och hoppas du får foton på de andra du skickat snart för du är så duktig!!! Mitt innehåll var så mumsigt också... hi hi... du är inte bara duktig på att pyssla utan att hitta mumsiga gotter också... och gottegris som jag är så kan du ju gissa hur nöjd jag är... :D
Hoppas så att du snart ska krya på dig så att du kan känna dig piggare... inte klokt vilka virus det är nu för tiden. Vi är inne på 3:e förkylningen nu nästan på raken och energin är det inte mycket med. Strongt av dig att bara ens ge dig in på tanken att sy gardiner... ta nu bara väl hand om dig vännen och njut av att du har så fint hemma igen. *hjärta*
Tack snälla också för dina ord om mitt julkort... det värmer så att du tyckte så mycket om det. Läste att vissas julkort kommit bort så är så glad att en del av mina har kommit fram i alla fall.
Hoppas du snart får en mysig pysselstund igen och ett riktigt gott nytt 2011!
Massor med kramar
Busan

lk46 sa...

Hej vännen!
verkligen en vacker påsa! Men min var också fin!!!!
Om jag inte var så förkyld och orkeslös skulle jag också städa bort julen!
Kram lene

Busans Pysselblogg sa...

Hej igen vännen!
Ja, jag har fått ut en hel del på bloggen nu en tid efter jul. Blev ju inte så mycket innan jul så försöker få ut lite av det jag gjort med jul innan 13/1 då julen dansas ut helt.
Hoppas så att du får lite engagemang igen snart... såg du utmaningen som ligger i sidan på min blogg... kan det vara något om du har lite pyssellust men svårt att komma igång? Jag vann hos Onkis där för ett litet tag sedan men jag har inte hunnit få ut något inlägg på vinsten och korten jag gjorde till utmaningarna då än.
Hur är det med din förkylning? Är du helt bra än? Här har vi fått en ny för ett tag sedan och den går upp och ner och jag hostar mycket igen men inte gubben min. Jag tycker det är orättvist! ;)
Önskar dig en god fortsättning och en trevlig helg och hoppas så att du snart får en mysig pysselstund igen... förresten... har inte fruarna Lilja också utmaningar efterhand om du har svårt att komma igång!? Ibland kan det ju hjälpa med en skiss! Du hittar länk till Fruarna Lilja här: http://fruarnalilja.se/
Massor med kramar till dig och var rädd om dig!
Busan