lördag 4 december 2010

Tack tack Pernol

I går blev jag så glad då hade jag fått ett Grattiskort av Pernol, det var såå fint med så härliga färger, motiv och lite "snöigt" :)
Tusen tack vännen för det :) Gullig du är.. Måste säga att jag kommer att lifta idén med modellen på kortet, blir lite annat med den lilla "flärpen" till stängningen, fint :).

Här har vi insidan även den jättefin, och ska försöka ta till mig texten på notbladet ;) Ibland glömmer man bort att göra det tyvärr..
Nu ska jag bädda ner mig igen då jag ligger i en kanonförkylning och är allmänt trött i kroppen..
Hoppas ni har det bra där ute i landet :)
Var rädda om er / Kram kram


3 kommentarer:

Carina sa...

Vad tråkigt att du är sjuk, krya på dig.Kramar Carina

Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen!
Vilket snyggt kort du har fått av Pernol!!! Ska lägga ut ett senare idag som jag fick av henne nu när jag fyllde som påminner om detta och som jag tycker så mycket om!!! :) Och visst behöver vi påminnas om att njuta av livet - det är så lätt att glömma!!!
Tusen tack för din kommentar också - hoppas så att du fick sova okej inatt så du får tillbaka krafterna och kryar på dig. Men försök att inte stressa över julkorten... det blir som det blir. Vet hur svårt det är, men det kommer ju faktiskt en jul till nästa år och en året efter och någongång kanske man hinner med just det man önskade... eller inte. Det viktiga är ju ändå den vänskap och relation man har med de man vill skicka till!!! :) Och tanken räknas så mycket också än om man inte orkar och hinner som man skulle önska. *hjärta*
Är förkylt här också och har satt sig med hosta på mig men jag kan vara uppe och skönt är det. Ledsen om jag vilseledde dig med hur Smulan mår. Hon mår lite bättre än när vi var hos veterinären i onsdags men hon är riktigt dålig. Vi måste låta henne somna in snart... vi tar en dag i taget och det är verkligen en dag i taget nu och det är inte lätt att veta vilken dag som är "rätt". Kan ju inte fråga henne hur hon mår utan vi håller koll på vågen och hur hon äter och verkar må allmänt. Hon sover mycket och mycket av tiden ligger hon hos oss men hon vill fortfarande ut på loftis och balkongen och titta och vara med och hon har ju inte ont. Blir ju bara tröttare och svagare men än är hon inte så svag i kroppen som hon var i somras men värdena är ju mycket sämre. Steoriderna har ju hjälpt hennes blodvärden att gå upp så utan dem hade vi inte haft henne kvar. Känns så sorgligt men veterinären tyckte inte heller hon var så dålig att hon kunde råda att vi skulle låta henne somna in i veckan som gick och hon ser ju att vi gör allt för henne och har full koll på hur hon mår och det känns bra mitt i allt.
Snön vräker ner här och det är vitt och fint. Är så milt här igen och bara -1 grad nu och det är jag tacksam för. När vi var inne med Smulan i veckan var det -17 på dagen och det är för kallt....brrr...
Ville bara förklara hur det var med Smulan nu när jag uttryckt mig så otydligt. Hoppas så du kryar på dig massor! Är så glad att vara en del i detta härliga tjej-gäng också och jag är så glad att du också känner så!!! *hjärta*
Massor med krya på dig-kramar till dig!!!
Busan

Pyssel och Kort sa...

Roligt att få ett sånnt fint kort.
Den vikningen får jag nog med prova,
Tack för din kommentar, tycker inte att jag är så bra på att färglägga, så det va roligt att höra Kram Elin