torsdag 9 december 2010

Mera jul

Ett mycket enkelt julkort, tyckte att pappret var så fint i sig.
Blev lite röd färg med promakers på tomteluvan, embossad text och lite glitterlim på den övre och nedre kanten och vips så var det klart :) Nu blir det att gå in en liten stund på facebook innan det är dags för sängen.
Börja aldrig spela Mahjong där, har blivit som ett beroende på kvällarna INTE bra..Klockan bara springer iväg och man ger sig aldrig iallafall inte om man har en väninna som bara vinner och får högre poäng hela tiden..Då kommer vinnarskallen fram hihi..

Må så gott / Kram kram

3 kommentarer:

Carina sa...

Jo, jag håller med att det är ett "spela mera spel" Mahjong,jag har också fastnat för det. Fint kort och papperet tycker jag också är jätte fint.Kram /Carina

lk46 sa...

hej vännen.
Jag sitter här (eftersom jag inte kan göra så mycket annat just nu) och hälsar på alla som är med i min candy!
Visst är de fina dessa papper, inga dekorationer behövs!
Vill önska dig en trevlig helg!
Kram lene

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Cattis vännen:)
TACK så jättemycket för besöket och din hälsning hos mig du är jo bara så himla god, snäll och gullig:)Du ska veta att dina ord och allt beröm verkligen lyfter mig och gör mig så GLAD det värmer mycket:) Har verkligen saknat kontakten här med dig och alla andra underbara blogg vänner:) Har känt mig lite utanför när jag inte har varit här faktiskt!!!

Å DIN BLOGG är SUPER FIN jag gillar verkligen det du har gjort med den:)
Å du har inte legat på latsidan heller sedan jag har varit borta. Det finns hur mycket snyggt som helst här jo:)
Det gör mig glad att du gillade det jag gjort till mitt barnbarn, jag åker jo och hälsar på henne nästa vecka. Vi får se då om hon gillar sin prinsessa ask och krona!!!

Tusen tack också för din omtanke vi mår alla mycket bättre nu i våra magar:) Fast det känns i kroppen man blir trött och matt när man får magproblem och inte får behålla maten. Men nu är det bara att se framåt igen och ta nya tag, skam den som ger sig eller hur vännen:)

Ha det bäst och var rädd om dig, önskar dig en riktig trevlig fredag och helg, massor massor med kramar från Inger vännen:)