tisdag 9 november 2010

snö, snögubbe, & ett Julkort till

Som sagt det bli mycket julkort, har fått en del beställningar från flera jobbarkompisar med...samtidigt som man skall få försöka att hinna med och göra till alla de man själv vill skicka till...pust pust säger jag, sen är ju inte heller fantasin på tipp topp heller, jag har märkt att den rackarns försvinner bort ibland, hihi Här embossade jag granarna och skulle försöka få till mer än en , det gick väl så där tycker jag. Övning ger färdighet så det kanske ser bättre ut nästa gång.
Usch ja den här bilden blev verkligen suddig, hoppas ni kan se något av den ändå
Här på min sista bild för idag ser ni hur mycket snö vi fått idag :( usch tycker det är förtidigt..Men Elliot ville ut och bygga snögubbe och Lykta förstås..
Sen poserade han så glatt över sin och pappas bedrift hihi...
Magen är alltså bättre och det får bli dagis för lillemann imorgon..
Ta´t lugnt nu med all snö runt i kring i landet där ni bor...Akta er för halka, kör försiktigt ni som kör och gå försiktigt ni som går....
Tjingeling på ett tag / Kramar5 kommentarer:

Carina sa...

Hej, nu har snöovädret kommit upp till Holmsund, jag ser inte ut. Julkortet är jätte fint och granarna ser ju bra ut. Själv har jag legat lite lågt med julkorten och gjort två 40-års kort ( en fyller imorgon )så snart kan jag lägga ut ett av dom. Jag måste nog ta tag i att lära mig våran kamera så mina kort får lika bra skärpa som dina.( Har även ritat fler figurer , roade mig med det när vi var i stugan) Hoppas dagen blir bra. Kramisar

Camillaskreativa sa...

hej!
Visst är det väl kul ändå att få sälja några kort även om det blir lite mer jobb... Man får ju lite bekräftelse på att man ändå är så pass duktig att ngn vill köpa dem... om du förstår vad jag menar :)
Men vad snööö ni fått... här i småland/Kalmar är det så grönt och grått med för den delen... hihi
Jättefina julkort du fått till och den med embossade granarna blev ju jätteläcker :o
kramar
Camilla

Lena sa...

Tycker att du fått till ditt julkort riktigt läckert. Kul att du får lite beställningar. Här är det också vitt av snö. Tycker inte om det, om jag ska vara ärlig. Men man får bara gilla läget! Ha det bäst. Kram,kram

Pernol sa...

Hej vännen!

Va kul att du får beställningar! Jättefint julkort du har gjort! Jag tycker granarna blev jättebra.

Här fick vi massor av snö igår. Det kom ca 1 dm. Härligt med snö! :) Det blir så ljust och mysigt. Hoppas att den ligger kvar till 1:a advent.

Ha det bäst! O trevlig helg!
kramis Pernilla

lk46 sa...

hej min vän! jag tycker granarna ser kanon snygga ut!!!! Visst är det kul när man får beställningar, då vet man att någon tycker om det man gör!
Ha en skön helg i snön!
Kram lene