torsdag 11 november 2010

Dopkort till min Guddotter

Ikväll lägger jag ut dopkortet som vi ska ha med på lördag när jag ska stå framme i kyrkan och bli Gudmor till lilla Livia.
Den här gången så embossade jag in datumet på kortet och så fick det bli en liten galge med..
Ser lite fint ut tycker jag, har sett det i lite andra bloggar och snappade den iden direkt :)

Insidan har jag gjort enkel som vanligt, tänkte att jag skulle lägga till ngn lite dikt eller psalm med men har inte kommit på vad ännu..

Sen är det bara presenten kvar, måste säga att jag tröttnat lite på dessa vanliga doppresenter som man köper i guldsmedsaffären i nysilver och tenn. Känner att jag vill ge henne något annat, får väl se vad jag kan hitta på är ju inte direkt ute i god tid som vanligt, tyvärr..
Men så är det väl med stressade människor alltid allt i sista stund, konstigt att man aldrig lär sig :(

Vill passa på att tacka er alla som besöker mig och lämnar ifrån er så fina kommentarer till mig. Då blir jag så glad :)

Önskar er alla en härlig helg, men passa er så ni nu inte ramlar ikull nu när det är töigt och sen fryser till.....var rädda om er / Kram kram från mig....

4 kommentarer:

Carina sa...

fint, har ett kuvert med motiv som väntar på din adress. Kram Carina

Pysselgalen sa...

Jätte sött dom är fina dom där dopkorten lite roligare en ett vanligt fyrkantigt. Det var jättefint med spets på och så har du använt mycket av min favorit... bling!! :)
Ha det bra
Kram

Catta/eldhexan sa...

Vilket fint dopkort du gjort! Kommer säkert uppskattas mycket!
Håller med dig där om doppresenter, men man kan väl köpa vad man vill? Om jag skulle gå på dop idag skulle jag köpt den stora boken med Elsa Beskows sagor. Bilderna är så underbara!
Trevlig helg!

Kram!

Lena sa...

Superfint dopkort. Dom är så gulliga de där klänningskorten. Ha en bra helg. Kram Lena