torsdag 18 november 2010

Dopkort på beställning

Min svägerska ska visst på dop på söndag och som vanligt har hon sån framförhållning så hon ringde mig idag och frågade snällt om jag ville göra ett kort..hinner du? har du mycket att göra? Du får säga ifrån.......
Klart att jag gör sa jag....
Men det kändes lite panikartat, brukar ju göra de där klänningskorten till dopkort, men har ju slarvat bort mallen sen jag använde den förra veckan :( Så nu blev det verkligen att improvisera, har inga stämplar eller något som hör ett dop till, förutom textstämpel. Kände att jag började bli lite orolig om jag skulle få till ett kort eller inte.
Men jag ritade en klänning och sockar och klippte ut och hängde upp den över en lina som ni ser...så fick det bli. Det var vad inspirationen bjöd på ikväll, och när man inte har något direkt material heller..

Hörs vi inte innan så vill jag önska er som kikar in en trevlig helg

Själv ska jag jobba på lördag....sen är det visst på väg massa snö igen om man ska tro på väder gurun.. Kram kram

5 kommentarer:

lk46 sa...

ÅÅÅÅH vilket härligt kort!!!
Ibland är det bra när något kommer bort!
Ha en skön helg!
Kram lene

Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen!
Vill bara titta in och önska dig en trevlig helg. Ledsen jag inte tittat in till dig på länge men när du får tid och ork så kan du läsa i privata bloggen om du vill så förstår du. Hoppas du har kryat på dig riktigt och att dopet blev jättefint i helgen.

Alla saker du gjort till det är så fint och jag skulle vara så nöjd om jag kunnat skapa ett så härligt kort som detta här uppe också. Dina andra dopkort är jättefina men du är jätteduktig som kunde få ihop detta så bra så snabbt - jag gillar det jättemycket.
Ha det så bra du bara kan och trevlig helg!
Massor med kramar
Busan

Busans Pysselblogg sa...

Oj, är nog lite trött... du har ju läst i min blogg... och dina ord värmer. Är lite mycket nu men ville så gärna titta runt till er och önska en trelig helg men blir lite rörigt märker jag.
Ha det så bra du kan i alla fall!
Massor med kramar igen!
Busan

Carina sa...

Hej vill önska dig en trevlig lördagkväll, själv ska jag på personalfest. Sött kort, kramisar Carina

CamillaA sa...

Hej!
Hittade in här från Lenes blogg jättefina saker du gjort.