söndag 21 november 2010

Färgläggning och ett kort

I dag har jag bara suttit och färglagt lite motiv..Tänkte att jag skulle göra det så att jag kan komma igång med lite mer julkort sen..
Tänk vad mycket olika tekniker på färgläggning det finns, jag var inne på
My phunnyface stämpelblogg och fick se en gudagåva på färgläggning :)
Gå in och titta jag vet inte vad hon använder sig av för pennor, men guud så skicklig och så snyggt det blev :)
Om man ändå.......hihi Tror att jag måste försöka att införskaffa mig något nytt istället för akvarellpennorna.
Har svårt att få det att se levande ut liksom...

Här visar jag iallafall upp ett väldigt enkelt julkort som jag har gjort sedan tidigare men inte lagt ut här än. Önskar er som kikar in en bra måndag :) Kram kram

4 kommentarer:

Busans Pysselblogg sa...

Vilket fint kort du har gjort här! Tycker du fick lyft fram bilden som är så vacker jättebra. Enkelt och riktigt snyggt!
Håller med dig att denna tjejen kan färglägga så vackert! Själv har jag inte orken och tiden att lägga så många timmar på varje stämpelmotiv längre som jag gjorde förr... och jag är inte så nöjd längre heller med mina akvareller just därför. För åtminstone för mig tar det lång tid att färglägga motiven med dem för att det ska bli riktigt snyggt. Då går det snabbare med vanliga färgpennor och minerallösning med stomp men det har jag inte lärt mig så det blir snyggt så jag får träna vidare på det tror jag... Provade du inte promarkers? Vad tyckte du om det i så fall? Finns ju så mycket olika tekniker så när jag tittar runt slutar det alltid med att jag ändå sitter med det jag redan har. Priserna avskräcker ju lite också. *rodnar* För tänk om man inte gillar dem!?! :( Samtidigt måste man ju prova för att hitta något man verkligen trivs med - ja, alltid har man ändan bak... *rodnar*
Önskar dig en mysig pysselstund snart igen. Snöar här och är lite vitt på marken igen efter helgen och det lyser upp. Ha det så bra du bara kan!
Massor med kramar
Busan

lk46 sa...

Åh så fint kort, motivet är så snyggt!
Kram lene

Lena B E sa...

Superfint kort, du har använt ett så fint motiv och din dekoration är superdupersnygg!! :)
Har du också fått av detta ruskväder som vi har haft idag, det har varit en hård blåst och snön har både vräkt ner och yrt runt i kring, riktigt ruskigt väder. Idag var det skönast att få vara inne i värmen.
Ha det så bra i fortsättningen på veckan.
Kramar från Lena

Pernol sa...

vilket fint julkort du har gjort! Ja, det finns en massa färgläggningstekniker. Det gäller att hitta nåt som passar för en själv.

Hoppas att du snart får en mysig pysselstund igen!
Ha det bäst!
kramis Pernilla