torsdag 9 september 2010

Mitt första Julkort :) & en länk till er som ville

Hej hej ja jag kan ju inte sticka under stolen med att ni tjejer som har visat upp så mycket fina julkort i era bloggar, har fått mig lite sugen med :)

Det är ju en hur bra ide som helst, tänk att slippa behöva att sitta och stressa in i det sista med dem. Tror inte att jag ger mig på utmaningen, men det kanske tittar fram ett då och då. Har inte gjort något avancerat kort, satte mig bara och testade lite, men det blev ok rycker jag..

Insidan blev det en väldigt dålig bild på tyvärr men det är väl mest tomten som ser lite mörk och suddig ut.


Tack alla för era snälla och goa kommentarer till min ljuskort. Tänkte att jag lägger ut länken här till den sidan jag hittade mallen på.

Hinner inte runt till er alla ikväll och lämna den så jag gör så här istället.

Givetvis ska jag komma in och kika hos er på det senaste ni har gjort, men det blir imorgon eller lördag...

Till dess får ni ha det så gott... Tjingeling // Kram kram

11 kommentarer:

Lena B E sa...

Ååååå vilket jättefint julkort och en jättefin insida med!! :)
Kul att du också börjat med julkorten. :)
Såg ditt superfina teljuskort här under... och det ser minsann inte enkelt ut, förstår mycket väl att det var svårare att göra.
Men jag kanske gör ett försök jag med, det är ju alltid roligt med nåt nytt. :)
Ha en toppenhelg.
Kramar från Lena

Pernol sa...

Vilket jättefint julkort du har gjort! :) Kul att du också börjat med julkorten. Visst känns det skönt att ha börjat. Stressen liksom lägger sig omedelbart. :)

Tack för länken!
kramis Pernilla

Busan sa...

Men så juligt ditt första julkort blev i år och så gott att redan vara igång. Vilken start du fått också!!! Jag har ju börjat på ett mastigt projekt som jag nu förstått är mer än jag orkar med om det ska vara rätt så jag får bara försöka ro det iland. Gör många kort på en gång och hade inte tänkt igenom hur mycket arbete det blev förrän nu och alla blir nästan lika... vilket jag ångrar men nu är det som det är och finns ingen back där utan måste bara genomföra det. Något roligare är att jag börjat plocka ihop lite till julkort till pysselkompisar och det känns som en riktigt avkoppling och roligare just nu. :)
Ha det så bra du bara kan och hoppas du kryar på dig så gott du bara kan!
Massor med höst-kramar
Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Julkortet blev kanon och vad duktig du är som har börjat:) Jag har inte gjort ett ända julkort än har inte haft känslan för det och det börjar bli lite panik då jag åker bort i november och december!!!!
TUSEN TUSEN TACK SNÄLLA RARA DU för dom fina ord hos mig det värmer jättemycket och gör mig sååååå GLAD ska du veta:)
Ingen blir gladare en jag om du tycker om att titta in i min blogg och gillar det du ser:)
I helgen har jag provat mig på fågelholkar det var super kul och dom finns på bloggen om du vill se:)
Ha en underbar söndag och veckan som kommer och var rädd om dig:) Kramar i massor från lilla Inger vännen:)

Lena sa...

Ditt kort är jättefint Cattis. Roligt att du med är på G med julkorten. Att slippa stressen längre fram är guld värt. Ha en bra söndag. Kram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

God morgon på dig vännen och trevlig tisdag på dig:)
Du är jo så himla söt och god, TACK SNÄLLA för orden hos mig blir så himla GLAD:)
Du är bäst du också min vän för du är en mycket generös, omtänksam och en mycket god blogg vän:)
Tack snälla för att du finns, det betyder mycket:)
Hoppas att din vecka har börjat bra och fortsätter bra, ha det bäst du med:) Massor med kramar från lilla vännen Inger:)
I dag lägger jag ut en hjärta ask som jag aldrig har provat på förut, min dotter blev nöjd och det är hon som ska ha den:)

Lisan sa...

Du har lyckats jättebra med ditt första julkort. Jag har skrivit till flera att jag med ska börja, men jösses, vart tar all tid vägen. Jag hinner inte med längre. Så mycket som skall göras o fixas och jag vet inte vad. Hoppas kunna visa ett julkort jag med snart. Kramis från LIsan

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Cattis vännen och god morgon på dig:)
Du behöver inte alls tacka mig för att jag hälsar på hos dig. Jag blir lika glad som du att du tittar in hos mig och lämnar så himla snälla och fina kommentarer till mig. Man blir jätteglad att någon uppskattar det man gör och jag känner verkligen att du gör det:) Så det är jag som ska tacka dig:):):)
Vissa människor tycker man om känner för även om man inte har träffat dom, man liksom får känslan att det är en god och snälla människa ut i från det dom skriver.
Å du känns som en riktig god, trevlig, omtänksam och mycket snäll människa och vem gillar inte det:)Å jag håller med att det är kanon med alla vänner du och alla andra som man har fått via bloggen:) Jag är så lycklig lottad och glad för det:)
Min dröm är att någon dag så skulle jag vilja träffa dig och alla andra härliga blogg vänner förstå vilken underbar pyssel träff det skulle bli:):):)
Lycka till med att flytta in och få i ordning ditt pyssel rum måste vara så himla kul!!!!
Ha en underbar fredag och helg och var rädd om dig:) Massor med kramar från din lilla vän Inger:)

Lene sa...

Jättesnyggt julkort vännen!
Vill önska dig en trevlig helg!
kram lene

Camillas Kreativa sa...

Fint julkort, ska nog sätta igång med dessa alster jag med, så man inte sitter dan innan julafton med alla kort man vill göra :o)
Ha en trevlig helg nu, kramar
Camilla

Unknown sa...

Supersnyggt nu är det bara ca 20 st till eller? :) Har oxå kommit igång med mina kort men jag känner att jag borde nog öka takten lite nu :)Jag blev helt kär i ditt teljuskort så himla snyggt, blev jätte inspirerad jag måste bara testa. Ha en bra fortsatt helg.

Kramar från mig