måndag 20 september 2010

Julkort

I kväll har jag ytterligare ett julkort att visa. Även detta är i enkelhetens namn, men som ni alla vet så är jag ju en del för det enkla :)
Stämplarna är från Panduro och de var bland de första jag köpte när jag började med korttillverkning. Nu har det ju blivit en hel del mer ;)
Idag har man jobbat och sen har det inte blivit så mycket mera, tänkte att jag skulle få en kväll som jag kommer skapligt i säng, det händer ju tyvärr inte för ofta. Är så himla lätt att klockan bara springer iväg när man hamnar framför datorn...


Må så gott ni som kikar in :)

Kram kram

6 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Vilka underbara tomtar dom gillade jag mycket och dom passade perfekt på ditt jättefina julkort:)
Stort TACK för besöket hos mig DU GÖR MIG ALLTID SÅ HIMLA GLAD:) Kan du snälla maila mig din adress har något lite som jag vill sända till dig:)
Min mail adress är: norskaninger@hotmail.com
Ha en toppen dag och vecka min vän och var rädd om dig:) Kramar kramar från lilla vännen Inger:)

Lena B E sa...

Hej vännen!
Wow vilka fina julkort du har gjort!! Verkligen jättesnygga!! :)
Och för att inte tala om ditt halloween kort, wow wow wow det är ju hur fint som helst!! :) Spindelnäten blev så häftiga så dom ska du absolut vara nöjd med. Dom blev otroligt fina!! :)
Det är lika bra jag erkänner här på en gång, ha ha, jag har aldrig gjort något halloween kort, har inte ens försökt. Jag får väl skämmas men det blir nog inget i år heller. ;)
Ha det så bra vännen och ha en bra fortsättning på veckan.
Kramar från Lena

lk46 sa...

Snyggt, så söta tomter!
Vilket härligt halloween kort, det diggar jag!
Kram lene

Lisan sa...

Ni är då flitiga med alla era julkort man ser på alla bloggar och nu Halloweenkort med. Jätte fint vännen. Ha det så bra, kramis från Lisan

Lena sa...

Hej Cattis!
Jag håller med dig. enkelt och stilrent är vackert. Så är ditt julkort och det ska du vara riktigt nöjd med. Ha en bra helg. Kram Lena

Pernol sa...

Hej Cattis!
Vilka underbara tomtar! Ditt kort blev ju jättefint. Stilrent är vackert.

Ha det gott!
kramis Pernilla