söndag 19 september 2010

Första Halloweenkortet

Ja det är precis som rubriken lyder..Mitt första halloweenkort någonsin. Har inte köpt på mig några stämplar eller material till just detta tillfälle..
Men har sätt att det finns många givmilda här i cyberrymden :) Den här lilla häxan som håller i pumpan, samt löven framför hennes fötter är en freebie från
Rara Inger Harding Tusen tack snälla du för att du delar med dig av dina fina motiv.
De såkallade spindelnäten har jag gett mig på att rita själv hihi snygga va?? haha nej då men ibland får man försöka själv när man inte har något annat.. Insidan blev väldigt enkel gjorde den yttersta formen på det vita pappret så att det skulle försöka se ut som spindelnäten på framsidan, tyckte det kunde vara en kul och passande grej ..sen kom det med tre små grå ryggande kissekatter med :)
Hoppas ni alla haft en bra helg, och att ni inte glömt att gå till Vallokalen idag, om ni inte har förstidsröstat förstås, det är ju inne nu..har jag förstått.
Själv har jag röstat på.......nej då skoja lite bara inget man skriver så här på bloggen.
Efter att vi varit och röstat försvann resterande familj till Eskilstuna och kollade på dragracing..
Och vet ni vad de lämnade kvar här hemma till mig ? Joo alla fönster så det var bara att ta tag i skrapa hink och trasa och börja , phu finns inget värre än att putsa fönster och vi har ju en del med blää får man skriva så ;)
Hoppas nu att ni får en härlig vecka och att vi snart hörs igen..
Tjingeling Kram kram

3 kommentarer:

lk46 sa...

hej min vän.
Snyggt kort, visst är det kul med de starka färger man har på halloween kort!
Kram lene

Lena sa...

Hej Cattis! Så fint halloween kort du gjort. Jag tror aldrig jag har gjort något sådant kort. Putsa fönster...nej, inget roligt. Ha en bra vecka. Kram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

SUPER HÄFTIGT jag gillar du har verkligen fått till det min vän:) Kramis kramis från lilla Inger vännen:)