tisdag 9 februari 2010

Hjärtask snart alla hjärtans dag :)

Ikväll har jag provat på att göra en hjärtask.
Kommer inte riktigt ihåg var jag hittade beskrivningen till den.
Ska kolla upp det så återkommer jag med det.

Tänkte att mitt brorsbarn kunde få den med något i till Valentineday.
Ha ha, stackars barn hon vet väl inte var hon ska göra av alla saker hon får,

Hoppas ni haft en bra vecka hitills och att fortsättningen blir ännu bättre.


Tänker på er alla sjuka som friska..

Var rädda om er / Kram kram

5 kommentarer:

Cathrine sa...

Hejsan!

Hittade hit tack vare att du varit på besök i min blogg den 30 nov, bättre sent än aldrig men jag hade faktiskt helt o hållet glömt att du hade lämnat en kommentar hos mig, såg det nu igen! :)

Fina saker du gör, alltid skoj att kika in hos nya männsikor som delar samma underbara hobby!

Kramar Cathrine

Lena sa...

Vilken söt hjärt ask du har gjort då. Så gulligt med blommorna på handtaget.Vem skulle inte bli glad över en sån! Ha en bra dag. Kram Lena

Busan sa...

Ooh så mycket fint du har gjort sedan jag tittade in till dig sist - så många olika saker och så fina - du är duktig!!!! Du vågar prova så mycket olika saker och det är så kul att se allt fint du gör!!!
Är så glad att du tar det lite lugnt när du är ledig så du inte blir dålig igen. Vet det är så svårt när man vill mycket men hoppas det går bra för dig. Och ja, denna hobby är inte billig men som du skriver - man får ta lite efterhand och göra på den nivån man har råd.
Och har svårt tro att ditt brorsbarn ser det som ett problem att få så mycket fint av dig... hi hi.. hon är ju säkert överlycklig istället!!!! :D
Har helt glömt bort att fråga men fick du tag i tidningen på Pressbyrån eller där man kan beställa som jag skrev om i ett inlägg här till dig?
Hoppas du har det så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!
Varma vinter-kramar
Busan

Busan sa...

Glömde helt säga tusen tack för alla goa kommentarer - du ska veta att det värmer. Och inte känner jag mig som jag varit din mentor... vi har ju hjälpt varandra och jag får ju idéer från dig... och du har utvecklats så snabbt!!! Och det har du gjort helt själv vännen!!!
Fler varma vinter-kramar :)
Busan

Lena B E sa...

Åh så fin hjärtask, perfekt till lite gott eller något annat i till present!! Så fint det blev med fjärilen och blommorna på handtaget, kul ide! Snyggt papper du har använt också!!
Ha det så bra.
Kramar från Lena