tisdag 23 februari 2010

Försök till ordning

Jaa inte har det blivit något pyssel direkt denna vecka.
Har precis gått upp och jobbat heltid igen nu efter 2 år med blandad sjukskrivning och tjänstledighet..
Det känns rätt tungt nu första tiden, den där sista timmen känns alltså, även om det bara är en timme.
Men man kommer hem sent, ska försöka att hinna med att laga mat, med en trött son som varit på dagis heeela långa dagen, stackarn.
Sen är det bara bada och saga som gäller innan sängen.
Känns inte som man har någon tid till att vara mamma i veckorna :(
Sen vill man ju pyssla lite med, men det är bara att glömma,
inspirationen tryter när man är trött.
Däremot så såg jag ju en sån bra idé angående förvaring av omonterade stämplar hos http://pernolpysslar.blogspot.com/.
Den var jag ju tvungen att lifta direkt :)
Så nu har det blivit att ta tag i röran i skänken med allt pyssel.
Så snälla tjejer har ni ngr bra idéer på förvaring av band, blommor, etc etc
Skriv gärna några rader till mig då om ni vill dela med er...
Sen vill jag tacka er alla för era snälla och fina kommentarer ni ger mig här på bloggen, blir jätteglad för dem....
Må så gott nu och var rädda om er
Gör färdigt min bloggrunda imorgon då jag ser att klockan sprungit iväg..
Kram kram

4 kommentarer:

Suz sa...

Hallojsan! Hoppas du har det bra trots mycket jobb. tycker att du ska göra ett Easel-kort,det klarar du lätt. jag ska försöka förklara... Ta bara ett vanligt CS 15*30 vik på mitten,vik sedan den ena delen mot mitten på den fäster du ett mönstrat papper och ditt motiv,sätt sedan ett band på nedre delen så står det upp kolla denna länk så kanske du fattar bättre än min usla beskrivning;) http://mias-mix.blogspot.com/search/label/t%C3%A4vlingar

kram Suz

Lena sa...

Hej på dig!
Att jobba heltid och ha familj, tar ju mycket tid och ork. Hoppas du får lite tid för dig själv ibland och kan pyssla lite.
Jag har köpt stora glasburkar på IKEA. Det funkar bra att lägga blommor och även band i tycker jag. Förvaring är alltid ett problem. Ha det bra. Kram Lena

Busan sa...

Hej vännen! Ja, förstår det är tungt just nu men snart kommer våren och kanske blir du lite piggare då. Till förvaringsdelen så har jag en låda från IKEA:s barnavdelning som är platt i blå plast med små fack i som jag tycker är bra att ha småpyssel i... och sedan några små lådor som säljs i tre pack som jag tycker är bra också - båda heter Glis och kostar inte många kronor och är stapelbara. Till band har jag en grön Trofast från IKEA - och banden i små-påsar... den behöver sorteras här men tanken är en färg på band i var påse så det är lätt att hitta. Har en mini-byrå också men verkar som IKEA slutat tillverka den för den finns inte på deras hemsida längre.
Hoppas du får många bra svar och att du hittat någon lösning som passar dig.
Ha det så bra du bara kan och hoppas du får en mysig pysselstund snart igen.
Varma vinter-kramar
Busan

Lena B E sa...

Förvaringar är ett ständigt problem som Lena säger. Mina stämplar är fortfarande i en väldig röra, det måste jag snart fixa.
Blommor har jag i en altrad skokartong, men jag behöver fler, det har blivit mycket blommor med åren hi hi. Band har jag i fyrkantiga plastburkar som är stapelbara. Men det ska finnas en smart lösning till banden, jag vet några som köpt en väska som dom har banden i och så hänger små bitar av banden ut genom hål i väskan. Lite svårt att förklara, här är en länk så du kan se själv...

http://gertrud-olofsson.blogspot.com/2010/01/bandforvaring.html

Ja visst är det kul att så många velat vara med i min utmaning, jag tycker det är jättekul!! Och så roligt det har varit att få se alla bidragen, superkul att se alla variationer på dessa färger!! Ha en jättetrevlig helg du med, njut nu av att få vara mamma och få ha lite ledigt!!
Ha det så bra! Kramar från Lena