tisdag 26 oktober 2010

Julkort nr 8 i år

Då var det dags för ytterligare ett julkort. Det var någon vecka sen jag gjorde detta. Nu har det inte varit något direkt pyssel med kort..tiden springer iväg och har mycket annat att pyssla med då vi ska ha kalas för vår 4 åring både lördag och söndag..
På lördag blir det släkten och på söndag har han fått bjuda sina kamrater från förskolan, då blir det väl livat i huset förstår jag..

Så mina kära vänner, har ni något förlsag på vad vi kan hitta på med 10 st 4 åringar så emottages dessa tips med öppna armar ;)
Pappren på kortet har jag köpt i konstnärsbutiken inne i stan.
Etiketten som jag embossat God Jul på är utstansad i min QK revolution som jag köpte begagnad av en bloggare här Fannys design :).
Så nu är det bara att ge sig ut på jakt efter dies till den samt en längre platta.
Är inte med på riktigt vad allt heter så hoppas ni har överseende med mig hihi.

Vill tacka er alla som kikar in här hos mig för era fina kommentarer, de värmer mig mycket mycket i höstrusket ska ni veta ;)
Må så gott och var rädda om er / Kram kram

9 kommentarer:

Lena B E sa...

Ååååå vilket jättefint julkort, vilket fint papper du har hittat med ett underbart motiv på!! :) Hoppas födelsedagskalasen gick bra och att dom flöt på lugnt, men jag kan tänka mig att det snarare gick vilt till på söndagen med alla 4 åringar. ha ha :D
Jättefint kort du har gjort till din pappa med, klart han blev glad för det kortet, jag tycker du klarat av det jättebra!! :)
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Lene sa...

Så vackert julkort! Motivet är så underbart gammaldags! I love it!!!!
Ha det gott vännen med alla 4 -åringarna!
Kram lene

Busan sa...

Hej vännen!
Jag blev SUPERGLAD för denna så fina award som jag fått av dig... blir så sötsugen bara.... hi hi... ;)
Lägger ut den i min privata blogg men inte i den andra - hoppas det är okej för vill ha dem för mig själv och er närmaste vänner bara i den privata.
Så supersnygga julkort du har gjort - de är sååå juliga och jag längtar mer och mer efter julen. :) Kortet till din pappa är också jättesnyggt och du har fått det stilrent och snyggt som passar till en karl. Håller med dig att det är svårt med att ha hemma papper och pyssel till karlar - blir ju ofta att jag snöar in på rooosa... *rodnar* och det är ju de flesta killar inte så förtjusta i.. hi hi... Förstår inte det! ;)
Skäms att jag så sällan skriver kommentarer hos dig men orden vill inte finna sig och jag känner mig bara tjatig när jag inte har något nytt att skriva. Fotona är så fina på Eliot och gammelmormor och det enda jag kan komma på som festtips är den gamla hederliga fiskdammen... men den är väll så föråldrad vid det här laget. *rodnar* Skulle du tycka det var en ide att fördriva lite tid så finns det ju Maoam påsar med minipåsar med godis i som man kan ha och"fiska" och det finns ju massor med olika klubbor också... klistermärken, små leksaker...

Mindes precis jag tagit reklamblad från Qhiquita för något år sedan på skoj i affären till barnkalas (har ju inte barn men man kan ju vara barnslig själv då!) och där finns denna lek som heter Jag tycker om dig! Alla barn ska sätta sig i en ring. I turordning säger varje barn vad han eller hon tycker om den som sitter till höger. Till exempel: "Jag tycker om dig för att du är så snäll". Nästa får inte säga samma ord utan måste hitta på ett nytt. Det är bara att sätta igång och berömma varandra och det är väll aldrig fel! :)

En annan lek är papegojans fjäder:
Macawpapegojan, som lever i regnskogen, har tappat några fjädrar (vanliga fjädrar duger utmärkt - kanske har du kvar några påskfjädrar!?). När du och dina vänner hittat fjädrarna kan leken börja: var och en får en fjäder. Den som kan hålla fjädern svävande längst, genom att blåsa på den, vinner.

Ja, detta är de enda jag kan hjälpa dig med... men tanken slog mig att det kanske går att söka på Google efter barnlekar till barnkalas?! Kanske värt ett försök?! Önskar dig lycka till i helgen och hoppas det går bra. Och nu blev jag ju sugen på ostbågar också! Det är ju så gott!!!
Tusen tack igen för awarden - är så glad du tänkte på mig!!!
Massor med tack-kramar
Busan

Lisan sa...

Tack för den fina awarden jag fick. Har inte hunnit tacka innan för den och skäms, förlåt.
Oj så duktig Busan varit här med lek förslag till dig/er. Den med fjädern tycker jag låter riktigt rolig för ett gäng 4 åringar. Önskar er lycka till och ha det så bra så ses vi snart här igen.

Busan sa...

Hej igen! Glömde skriva att du har något att hämta i min blogg...
Massor med kramar igen
Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vad du är duktig med att göra Julkort och vilket jättefint Julkort du har gjort:)Motivet är ljuvligt gillar massor:)

Å det låter som om du kommer ha fullt upp till helgen med kalas.
Forsöker tänka på något forslag som jag kan hjälpa dig med men måste ha blivit gammal nu ha ha ha för kommer inte på så mycket! Mina barn är jo 24 och 20 år nu det var länge sen jag hade 4 års kalas.
Fiskdam var alltid något som uppskattades. Sen så brukade jag rita en gris så fick man ögonbindel för ögonen å sen så skulle man försöka rita dit gris svansen så bra man kunde. Den som ritade dit gris svansen bäst vän.
En annan lek var att man fick lukta och smaka på olika saker med bindel för ögonen sen så skulle man gissa vad det är!
Man kan visa film eller också ha dans tävling för dom! Lycka till min vän det blir nog toppen vilket som ska du se:)

Ha det bäst kramis kramis från lilla vännen Inger:)

Pernol sa...

Ååååh vilket superfint kort! Väldigt juligt och fint.

Ha det gott!
kramis Pernilla

Lena sa...

Jättefint kort i lite gammaldags stil. Sånt gillar jag! Lycka till med kalasen. Kramiz

Åsa sa...

Hej vännen och GRATTIS TILL DIN VINST HOS PERNOL!!!! Vad förvånad jag blev att jag haft sån tur igen och jag vet ju att du också vunnit innan i år hos Lena BE om jag inte minns fel... är så glad för din skull med!!! 2010 verkar ju vara ett tur-år för dig med!!! :)
Tänker ofta på dig och hoppas du har hunnit vila upp dig efter din stora sons flytt och lilla sonens kalas och allt i helgen. Hoppas du snart får en mysig pysselstund snart igen att varva ner med. Ha det så bra du bara kan så länge så hörs vi!
Massor med kramar
Busan