torsdag 14 oktober 2010

Bidrag till Pernols utmaning

Nu har jag äntligen hunnit med att få till ett bidrag till Pernols utmaning.
Det skulle vara ett kort eller en Lo eller alster av något slag och det skulle innehålla minst 1 virkad blomma..

Mitt bidrag blev ett julkort med en vikning som jag provade för första gången, tack Lena BE för den mallen.
Det blev en virkad blomma på mitt kort, och tack vare en snäll bloggvän kunde jag ju vara med i den här utmaningen, hade aldrig gått utan dig eftersom jag inte är vän med någon virknål ;) Så tack för din generositet :) Stämplarna.. tomten och bänken köpte jag från Magnolia till förra julen, tycker den är så söt. Pappret med texten på är det som vanligt med, förstår inte att jag inte kan lära mig att hålla reda på vad det är för papper och var jag köpt dem, men men kanske lär mig någon gång.
Här gjorde jag även en Tag som man kan skriva sin egna hälsning på.


Ha det så gott alla som kikar förbi..

Tjingeling tills vi hörs igen / Kram kram

8 kommentarer:

Carina sa...

Har provat mig på att virka blommor, men dom ser inte riktigt kloka ut så jag la bort virknålen. Har du någon mall till kortet du gjort? Hejs svejs Carina

Lilla Pyssel Inger sa...

Underbart underbart kort du har gjort till Pernol sin utmaning:) Jag lovar dig min vän att Pernol kommer gilla detta bidrag mycket och du ska vara mycket nöjd med ditt kort:)Så himla valarbetat och du har fått med så många fina detaljer också:)
Önskar att du får en underbar fredag och helg och var rädd om dig, kramar i massor från din vän Inger:)

Lena B E sa...

Wow vilket jättefint julkort, underbart!! :)
Vad söt han är Edvin när han sitter där på bänken iklädd tomteskägg. :)
Jag har tänkt att börja med Pernols utmaning jag också idag, det ska bli så kul att få göra nåt annat än födelsedagskort och julkort, som det varit mycket av nu på sistone.
Ha en jättetrevlig helg vännen.
Kramar från Lena

Lena sa...

Jättefint Cattis. Rolig vikning det där. Tycker dom korten blir jättefina. Önskar dig en trevlig helg med lite pyssel kanske. Kram Lena

lk46 sa...

ÅH cattis så vackert kort! Du har verkligen lyckats med denna vikning! Tomten är ju så söt. Varför har jag inte köpt den??? Men jag har ju bara några få Magnolia stämplar!
Ha det bäst vännen!
Kramizar från Lene

Busans Pysselblogg sa...

Vilket juligt julkort du har gjort - duktig du är!!! Håller så med dig att den jultomten bänken är så vackra och jag är ju så lycklig att ha ett julkort här med just den! :)
Nä, vän av nålar det är inte jag heller. Försökte i fjol men det går inte här heller så är så glad att du fick av Pernol för de är fantastiska... men ser så svåra ut att göra...
Ville bara önska dig en trevlig helg och hoppas så att du kryat på dig efter förkylningen och att du snart får en mysig pysselstund igen.
TUSEN TACK också för kommentaren från dig - den värmde så för jag har hållit på med det kortet från och till sedan i somras och vi var många som lade på det så var så viktigt för mig att det blev bra. SÅ TUSEN TACK VÄNNEN!!!
Massor med höst-kramar
Busan

Pysselgalen sa...

Snyggt kort hoppas det går bra i utmaningen. Jag har själv inte testat den där vikningen men nu när jag såg din blev jag lite sugen :)
Ha en bra helg och lycka till i utmaningen

Pernol sa...

WOW så supersnyggt kort! Den virkade blomman passar ju alldeles förträffligt på kortet.

Du vet väl att du har fler vinstchanser ju fler alster du gör. Om du har tid så gör gärna fler alster.

Ha en fortsatt trevlig helg!
kramis Pernilla