tisdag 19 oktober 2010

Yes mitt pysselrum står färdigt :)

Nu är det dags för mig att krypa ner i källarbunkern och pyssla.
Min kära sambo hade det rummet som kontor tidigare,men eftersom stora sonen flyttade hemifrån fick han komma upp ur grottan och ner kastade han mig istället hihi..

Jag har nu under en veckas tid skrapat och hackat sönder lössittande murbruk på väggarna för att sedan lägga i nytt och slipa och igen och igen..
Sen har jag målat väggarna och så här blev resultatet

Här kommer något som jag blev mycket glad över att jag fick till det med alla band, enkelt dubbla gardinstänger på varje fäste så får man plats med lite band istället för att ha dem liggandes i en låda..så glömmer man lätt bort vad man har för band.
Så här har jag det lite mer överskådligt..
På denna hylla övreplan har jag saker som jag gjort och som jag skall skicka iväg.
På den understa hyllan är gåvor samt kort jag fått av mina underbara bloggvänner som är så givmilda, jag behöver inte nämna några namn för ni vet vilka ni är...superduper tack till er som gett mig så fina saker att titta på och få inspiration utav..


Här kan jag väl säga att mitt bord blev ju alldeles för litet, måste köpa ett större känns inte bra att sitta där med all röra som blir, så det får nog bli modellen större, benen har jag ju redan så det är ju bara skivan och de är ju skapliga priser på dem på IKEA..Ha ha här sydde jag en liten hållare till mina få penslar precis inom räckhåll sitter de där på väggen


Allt för idag hihi önskar er som kikar förbi en härlig kväll, morgondag. Var rädda om er / Kram kram
5 kommentarer:

Carina sa...

Nu är det tredje gången gillt som gäller. Har inte gått någe bra att skriva ner några rader till dig.
Ville bara säga att fint rum och vad skönt att ha ett eget rum för pyssel. Själv sitter jag i tvättstugan vid bänken och plus strykbrädan. Det blir lite jobbigt när man ska ta hand om tvätten. När yngsta ville stryka sin skjorta till skolfotot sa jag(på skoj) det går inte du får ha den skrövlig...du skulle ha sett minen.
Hoppas att du kommer ihåg att andas och så hörs vi Scrapp kramar Carina

Pysselgalen sa...

Jag kan bara säga en sak.. det spelar igentligen inte nån roll hur stort bord man har det slutar alltid med att man har en ruta på ca 40x40 cm att vara på i alla fall när jag sätter igång jag sprider ut mig så himla mycket :) jättemycket smarta tips om förvaring så nu måste jag nog göra om i min hörna.

Ha det bra
Kram

Lena sa...

Vad fint du fått det Cattis. Roligt att få se ditt pysselrum. Jag brukar köpa lite texter, peel off. Är bekvämt att ha orden färdigt, bara att klabba dit, ha,ha. Det spelar ingen roll hur stort skrivbord man har. Jag fyller golvet med, när jag håller på,ha,ha. Ha det gott. Kram Lena

Busan sa...

WOW vilket superfint pysselrum då kämpat med - måste vara värt det när det blir så här lyckat!!! Vilken toppenförvaring till penslarna och det som jag gillade allra mest var nog din hylla med alla burkar... ser så mysigt ut!!! :)

När det gäller bord är det alltid för litet.... jag använder ju numera vårt matbord ( vi har bara ett bord i vår lägenhet.... ) och det är för 10 personer och IKEA:s största men, ja, det blir liksom ändå inte plats nog med dator, katter, och en pappersväska och lite sånt och lite sånt... *rodnar* Så funderar allvarligt på att göra som Lena och börja använda golvet också!!! :D
Hoppas du är supernöjd med ditt rum för det hade jag varit om det blivit så här underbart!!!
Vill bara skriva också att dina julkort är så juliga och du är så duktig - har varit inne och tittat men finner inte orden så lätt just nu så är därför jag inte skrivit något men jag tycker du lyckas så bra!!!
Massor med kramar till dig!
Busan

Lena B E sa...

Wow vad fint ditt pysselrum är!! :)
Åååh så kul att du fått det färdigt.
Wow vilken smart idé till banden, den är ju kanonbra!! :)
Hi hi, jag skrattar när jag läser pysselgalens kommentar, gissa vem som känner igen sig i dom orden? Joo JAG. *skrattar* Jag brer ut mig som sjutton när jag håller på, ungefär som Lena, det händer faktiskt att saker står på golvet också. :D Jättefint rum du har gjort iordning vännen, duktigt du varit! :)
Ha en jätteskön helg, det är du värd nu!
Kramar från Lena