torsdag 22 april 2010

Beställningskort




I morse när man vaknade så var det vitt ute och ett riktigt busväder.
Kändes inte riktigt som en höjdare att ge sig iväg till jobbet..
Sen har det hållit på fram till lunch iaf med snöblandat regn, ett tag var det faktiskt riktigt stora "blaskflingor" som kom..
Nu ikväll ser man inte så mycket spår kvar av snön, ligger några småfläckar kvar i trädgården men det är förhoppningsvis borta till imorgon.
För nu känns det som man vill ha tillbaka våren :) men vad jag förstår så ska våren komma till helgen, så det är väl bara att hålla tummarna.


Idag tänkte jag visa ett kort som jag gjort nu ikväll..
En av mina jobbarkompisar ville så gärna att jag skulle göra ett kort till hennes mamma somsnart fyller år..
Givetvis så gör man ju det :) Det är ju roligt när någon ber en om att göra ett..
Annars är det ju mest familj och ens egna vänner som blir "bombarderade" med mina kort ;)

Hennes mamma tycker om katter väldigt mycket, så då kom ju stämpeln från bildmålarna väl till pass..
På de två andra sidorna på det grå pappret som jag embossat texten på, har jag använt en mall för att få den formen på "etiketten"...
Den vill jag tacka LenaJ för ;) Jag fick den på ett paket i brevlådan som var från henne..Gillar verkligen den så den är jag mycket rädd om...
Tack tack...

Nu är det sängen för mig, är ju en dag imorgon med..
Ha det så gott / Kram kram

6 kommentarer:

Unknown sa...

otroligt söt stämpel en skulle jag vilja ha, kul vikning på kortet måste jag testa. Ha det bra och hoppas att vårvädret kommer snart.
Kram!

Lena sa...

Hejsan!
Sött kort du har gjort. Visst är det väl bra att kunna återanvända saker. Den formen är väldigt fin. Säger som dig, vill ha vår nu. Ute faller det stora snöflingor nu, usch!
Ha en bra helg ♥ Kram Lena

Lisan sa...

Fy vad det verkar komma snö lite här o var i Sverige. Men inte hos oss som tur är. Då passar pyssel perfekt så slipper man gå ut. Kanske ska ja önska snö här med!! (hihi)
Kortet var super fint och är hon katt älskare så är det mitt i prick. Ville titta in o önska trevlig helg.
Kramis från Lisan

Busan sa...

Ville bara titta in och önska dig en trevlig helg. Med SOL!!!! :) Nu får det vara nog med snön men vet hur det är, har snöat här med de sista dagarna men idag verkar det klara sig än så länge i alla fall.
Kortet är så fint - stilrent och snyggt och toppen du fått en så fin mall av Lena - det blev pricken över i!!! Du är så duktig!!!
Hoppas du har det bra annars. Tänker på dig än om jag inte kan sitta så mycket vid datorn än men njuter så av de fina korten jag fått av dig. *hjärta* Hoppas du snart får en my mysig pysselstund!!!
Varma vår-kramar
Busan

Lena B E sa...

Hejsan vännen!
Wow vilket jättefint kort!! Det är verkligen helt perfekt med katten när hon gillar dom sötnosarna. :) Din kattstämpel är så gullig!! Vilken kul vikning, den har jag aldrig sett förr. :) Här har det tack och lov inte kommit någon mer snö, men vi har ju fortfarande den gamla kvar lite här och där i vår trädgård. Hoppas den försvinner helt snart. Våren har ju kommit iaf. och i dag har vi 10 grader inte helt fel!! :)
Hoppas att du har det bra och har en härlig helg?!
Kramar från Lena

Lene sa...

hej min vän! Underbart kort och snygg vikning!
Här är det sol men lite kallt!
Kram lene