onsdag 28 april 2010

Ett till beställningskort


Hej på er alla, det känns som jag inte riktigt hinner med att besöka er på era bloggar så mycket som jag vill förtillfället :(
Har haft rätt så mycket omkring mig nu ett tag och klockan bara springer iväg på kvällarna.
Tiden räcker liksom inte till. Jobba, hämta från dagis, laga mat, bada läsa saga natta....jaa sen är klockan nästan 20.oo...

Så tiden vid datorn blir sent, sen kommer man ihåg att man kanske ska sova lite med innan klockan ringer halv sex morgonen därpå..

Men jag är nyfiken och kommer snart att titta in till er alla :)

Idag hade jag en arbetskamrat som inte riktigt hade någon direkt framförhållning haha,
Han ville att jag skulle göra ett grattiskort till hans dotter som fyller år på fredag...nu var ju fallet så att jag är ju ledig på fredag så jag blev ju tvungen att sätta mig och göra det ikväll, så att han kan få det imorgon :)


Gjorde ett rätt så enkelt kort, med en stämpel som jag köpte av LenaJ, tycker den är såå gullig.
blommorna tror jag att jag köpt på mixen, bladen är gåvor :)
Jag embossade lite runt kanterna på det vita pappret, blev faktiskt rätt ok tycker jag..

Nu har det blivit en lång roman här under inlägget idag med..
Vore kanske kul om ni orkade läsa hela vägen till slutet någon gång så jag måste väl börja skärpa mig, skriva lite mindre kanske vore nåt, hihi..

Var rädda om er och ha en trevlig Valborg om vi inte hörs innan dess..
Kram kram

3 kommentarer:

Busan sa...

Hej igen! :) Din blogg har blivit ännu finare här också och kortet du gjorde så snabbt... ja det är jättefint!!! Du har lärt dig få blommorna så snyggt också och håller med dig att stämplen är sååå söt!!! Riktigt bra gjort av dig att få ihop ett så här fint kort så fort - superfint och så tjejigt!!! :)
Och jag tycker bara det är så roligt att läsa det du skriver så för mig blir det inte för långt... kan det bero på att jag brukar skriva så långt själv..!?! :S
Här har jag varit bättre än på mycket länge sista dagarna och jag har kunnat följa med till vår lilla affär och handla en dag och diska och igår kunde jag till och med (en dag i förväg och "riktiga" kalaset är på lördag) och gratta en nybliven 70-åring och det känns både ovant och så naturligt att kunna göra såna helt vanliga saker på en gång. Blev för mycket igår men känns inte som det gör något för det var något jag hoppats mycket på att klara så känns fantastiskt bra att det överhuvudtaget gick att genomföra. :)
Tänker på dig än om jag är dålig på att höra av mig men nu har jag i alla fall kunnat börja lägga ut det jag gjort innan på bloggen så jag är på gång... :)
Var rädd om dig och ha det så bra du bara kan!!! *hjärta*
Varma vår-kramar
Busan

Lisan sa...

Men hallå, bara detta enkla kort?!?!?
Absolut inte i mina ögon. Det var jätte fint kombinerat med färger och allt. Stämplen var jätte söt med.
Håller helt med dig att tiden bara rinner iväg. Nu är det helg igen, fast det känns som det var det för någon dag sedan och jag har inte hunnit göra något kort eller någon LO ännu..jösses! Hoppas ni får en bra Valborg. Här öser regnet ner så vi får hålla oss inne. Kramis från Lisan

Lena B E sa...

Wow vilket jättefint kort!! Så snygg blombukett, stämpeln är så söt och så läckert det blev med den embossade kanten!! Grattis till alla dina beställningar, visst är det roligt när folk gillar det man gör! :)
Ha en jättetrevlig valborg vännen!
Kramar från Lena