lördag 17 april 2010

Grattis 40 år


Nu har jag varit ute i lite god tid, har en av mina bästa vänninor som fyller 40 år i sommar..
Så nu när jag hade lite tid fick det bli ett kort till henne.
Även hon får ett flaskkort, tyckte det passade så bra in på henne, ja man kan ju undra varför..Tyvärr är det ju inte en vinflaska men kan ju låtsas det ;)

Sen har jag även gjort en inbjudan till prov, en annan av mina vänninor skall nämligen gifta sig och hon ville då att jag skulle försöka att få till några enkla inbjudningskort...vinröd, vit och svart ville hon ha med..
Sen la jag till lite guld till den embossade texten.

Ja ja vi får väl se om hon blir nöjd eller om det blir till att göra ngt annat..

Har inte haft så mycket inspiration nu när Elliot är så dålig, nu ikväll förutom den jädrans hostan så har han fått 39.7 i feber stackarn..

Så många timmars sömn har det inte blivit den här helgen.
Men nu är det dags för sängen..

Natti natti på er, ha det så gott / Kram kram

3 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen!
Korten är jättefina båda två och du är så duktig! Tänker på er och hoppas din son snart mår bättre... förstår att det sliter på er båda att han är så dålig när ni får sova sämre också. Var rädda om er och ha det så bra ni bara kan! *hjärta*
Massor med krya på er-kramar
Busan

Lena B E sa...

Wow så häftigt flaskkort :O jättefint är det!!
& Jättevackert inbjudningskort i snygga färger, jag gillar att du embossat texten, det blev liksom pricken över i. Väldigt snyggt och elegant är det!! :)
Oj så tråkigt att sonen är sjuk, hoppas det inte är något allvarligt och att det går över snart. Jag förstår att det tar på era krafter också och att ni inte får så mycket sömn nu. Hoppas han blir pigg snart!
Du får ha det så bra det bara går!
Trevlig vecka den som nu kommer.
Kramar från Lena

Lisan sa...

Hejsan, Skönt när man kan vara ute i god tid och ha kort mm klart. jag känner att jag ligger efter väldigt med det mesta. Men så får det vara när maninte mår bra. Hoppas att Elliot mår bättre idag så ni kan få krafterna tillbaka och återgå till vanlig vardag igen.
Önskar er en bra vecka. Kramis från Lisan. ps jag tog bort ditt inlägg som du ville med adressen ds