fredag 19 mars 2010

Is, vatten, is,vatten mera is och vattenTänk vad den här vintern har ställt till det...
Läckor, takras, takdropp....
Idag förgyller jag min dag hemma med en yxa, trappstege och massor med is..
Något pyssel är väl inte å tala om.


Vi hade även ras från taket på vårt uterum, så en hel del isflak att ta hand om som ligger utspritt runt huset är det.

Härligt att snön försvinner nu, men för oss har den allt ställt till en hel del :(
Önskar er som tittar in en trevlig helg.
Kram kram


3 kommentarer:

Busan sa...

Oooh vännen vad mycket is ni har!!! Hoppas så du är rädd om dig och tar det lugnt på taket med yxan så du inte gör dig illa!!! Tänker på dig och håller alla tummar, tassar och tår för dig här att det smälter bort fort så du blir av med det... kanske kan bestäla 25 grader i solen i helgen.. tänk om man kunnat det så bra det varit!!!
Hoppas så att allt är bra med dig annars och att du börjar vänja dig med att jobba mer igen och att du orkar med det. Är så glad för kortet jag fick av dig - det är så fint och jag blir så glad varje gång jag tittar på det. Står i bokhyllan så jag ser det hela dagarna nästan - tusen tack igen vännen!!!
Ville bara önska dig en trevlig helg och hoppas att du har det så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!!!
Varma vår-kramar
Busan

Lena B E sa...

Ja nog har snön ställt till en hel del, här har snörasskyddet slitits loss från taket sammtidigt med att snön for av takets södersida och hängrännorna ligger farligt till dom med, nån har lossat och fler brakar nog i väg med väldans fart när resten av snön som är på takets norrsida ger med sig. Så till våren får gubben nåt att pyssla med då också. ;) Ha ha ha. Ha det så bra.
Kramar från Lena

Lisan sa...

Usch som snön har strulat till det för många. Vi har klarat oss bra iår som tur är men märker ändå av vatten....har haft läckor först i badrummet och nu i köket som dom håller på medför det blir översvämning i vårt vaskskåp hela tiden.
Måste passa på o berömma dina underbart fina babyskor som du gjort. Love them! Ha det så bra, kramis från Lisan