torsdag 11 mars 2010

Gåva från Lena :)

Igår kväll när jag kom hem från jobbet hade jag ett paket som låg på
köksbordet :). Blev ju jättenyfiken förstås när jag visste att jag inte väntade något.
När jag öppnade det fick jag se en helt bedårande ask som Lena gjort.
http://lenika7.blogspot.com/

Blev så överraskad och jätteglad, blev faktiskt lite rörd.Tyckte det var så roligt att hon ville dela med sig av sina alster med mig.

TACK TACK så hemskt mycket Lena den var helt underbar och du är så duktig på det du gör. Ditt blomsterarrangeman är ju jättevackert. Ja allt det andra med så klart. Jag satt länge och bara beundrade den, jaa så himla fin.

Å tack så hemskt mycket för innehållet i asken, blev jätteglad de kom välbehövligt då det var precis det jag saknade :):):)

Du är guld värd :)

Nu ska jag umgås med min son, vi har ledigt idag...

Ha det så gott alla / Kram kram


4 kommentarer:

Busan sa...

Oooh vad jag gläds med dig för asken!!! Du är så snäll och värd den och Lena är så duktig - är så glad för din skull!!! *hjärta*
Och tack än en gång för kortet - lovar lägga ut foto på det på bloggen så fort jag kan men det kan ta några dagar så hoppas du har tålamod med mig. Hoppas du kan njuta nu av dagen med din son och den underbara asken från Lena - den är helt UNDERBAR!!!
Varma vår-kramar
Busan

lk46 sa...

Dom är så snygga Lenas små askar och man blir så glad. Förstår precis hur du känner!
Kram lene

Lena sa...

Hejsan Cattis!
roligt att du blev glad. Det är liksom min mening det! Sedan har jag haft hjälp av att kolla lite kommentarer här och där. Såg vad du önskade dig! Hoppas du får glädje av det och ha en rolig dag med sonen. Kram Lena

Lena B E sa...

Hejsan!
Åh så vacker ask du fått av snälla Lena!! Visst är hon fantastiskt duktig på att göra dessa?! Förstår så väl att du blev glad för den, det blev jag för min också!! :)
Så snyggt kort du gjort till din bror också!! Hoppas allt är bra med dig. Ha det så bra. Kramar från Lena