lördag 16 januari 2010

Enkla små tavlor
Har ikväll haft lite tid att sitta och pyssla lite, blev inget speciellt avancerat.
Men har haft några mdf-board som legat ett bra tag här hemma
så jag tänkte att jag skulle göra två av dem ikväll.
Det blev förstås med bilder av lilla sonen, den stora skulle nog inte uppskatta att jag hängde upp honom på väggen längre.
Men när jag väl satt mig så "tröt" fantasin.
Fick som sagt bli två enkla, men lillgrabben blev glad när han fick se sig själv på väggen..

Hoppas ni haft en bra dag, ska försöka
ge mig ut på en liten bloggsväng till er nu..
De som jag inte hinner titta in till idag, tar jag imorgon.
Kram kram och må så gott....

3 kommentarer:

Jenny sa...

Dom var söta, perfekt present till mormor och morfar/farmor och farfar skulle jag tro om man inte har plats för den hemma såklart :)

Lena sa...

Jättesöta små tavlor du gjort. Det enkla är oftast det vackraste. Ha en bra söndag och hoppas du får lite pysseltid. Kram Lena

Busan sa...

Jaa, vad söta tavlor - så kul att lillkillen gillade dem också!!! :)
Jättekul att du kunnat färglägga lite stämpelmotiv och att du gillade dem - och TUSEN TACK igen snälla för de jag fick av dig. Är så dålig på att använda det jag får för tycker det är så fint men jag har börjat lära mig och jobbar på att bättra mig för kan ju inte spara allt... *rodnar*... än om det är jättefint.
Härligt du har kunnat beställa några nya - det är ju så KUL!!! :) Hoppas du får många timmar med roligt pyssel med dem!!! Har ännu inte hunnit prova mina nya men det kommer så småningom.
Förstår hur du menar med att behöva nya idéer och kanske en kurs. Ni har ingen i närheten där du bor som ordnar scrappträffar eller kurser? Blir ju fler och fler som upptäcker denna hobbyn så om det inte finns just nu så kanske det inte dröjer förrän det kommer någon butik. Jag har själv aldrig varit på någon kurs eller träff eller så men man får snappa upp lite här och där och fråga när man inte vet. Som väl är finns det många goa tjejer som kan massor som delar med sig av sina kunskaper på nätet.
Ville bara säga hej och att jag hoppas du får en mysig pysselstund idag och har det så bra du bara kan.
Varma vinter-kramar
Busan