måndag 30 november 2009

Tack tack Busan
Du anar inte vad glad jag blev när jag fick posten idag :o)


Där hade du min underbara vän skickat ett sååå fint gratulationskort till mig.


Kan säga att jag blev riktigt rörd, när man får ett så underbart fint kort från någon som man aldrig har träffat utan bara har haft kontakt med över nätet.


Det värmde verkligen, tack tack


Och att du satt dig och gjort ett just till mig när du inte har så mycket ork, då blir det en liten tår i ögat.


Stämplarna med var jättefina de ser jag fram emot att få färglägga när tiden infaller sig igen, men det ska den väl göra snart hoppas jag. Har ju blivit lugnare på hemmafronten nu iaf, så snart är jag nog på g igen..


Insidan av kortet har du embossat de vita motiven där?


Det var ju så fint.
Tack tack för att du är min vän här u cyberrymden, alltid så hjälpsam och beskyddande.


Var rädd om dig / Kram kram

1 kommentar:

Busan sa...

Hej vännen! Du är så värd alla kort för du är så duktig och snäll och omtänksam!!! Och jag är också jätteglad att jag fick lite ork över att göra ett kort till dig - speciellt nu när du fyllde jämnt och allt. Blir så rörd att du blev glad - det värmer vännen!!!
Hoppas så att du nu kan få gott om tid att hämta krafter än om julen börjar närma sig. Du har ju gjort så många julkort redan så hoppas du kan få lite lugnare med annat också nu. Här är det förkylt igen så vilar mest men har ju katterna som håller mig sällskap så ska verklgien inte klaga - sämre kan man definitivt ha det!!! :)
Och ja, det vita är embossat med sån genomskinlig embossing stämpeldyna och vitt pulver (Rangers Seafoam white) och det blir lite kul effekt på mörk bakgrund.
Och jag måste berätta och tacka Lisan för tagen, siffrorna och rosa mönsterpappert som jag fått av henne och av Lene har jag fått fjädern som också är så fin.
Var nu rädd om dig så ska jag lägga mig och vila igen. Hoppas du får en riktigt bra början på nya året!!!
Varma vinter-kramar Busan