måndag 16 november 2009

Altandäck

Då vi köpt ett gammalt hus så har det varit och är mycket som man vill ändra och förnya.I somras så fick jag för mig att jag skulle ändra färg på räcket till vår altan, då vår tanke är att huset skall gå i svart och vitt så fick räcket bli svart. Kändes som att det skulle bli en snygg brytning och det tycker jag att det blev.Måste säga att jag blev nöjd med resultatet.Visar en bild före och efter så får ni se vad ni själva tycker :o)3 kommentarer:

Busan sa...

Heeej! Nu har jag hittat in till dig och vad roligt att du har en blogg här på blogger också!!! Är det något du undrar så lovar jag försöka förklara om det är något jag kan... men våga fråga i alla fall!!! :) Ser fint ut redan och jag har inte hunnit titta runt så mycket än men det kommer!!! :)
Tack snälla för all stöttning du ger. Ja, det är en del nu men det blir bättre sen och då kommer det vara värt det. Är tröttare nu än innan - trodde inte det var möjligt men är nog för att det tar på krafterna att jobba mer med det mentala. Så det får ta tid nu och så kommer jag igen sen. Börjar förstå att du och de andra tjejerna har mer tålamod med mig än jag själv har... *rodnar* Lägger till dig i min blogg lista här med!!! :)
Har tänkt på dig mycket och hoppas så att du kryar på dig och är lite bättre nu. Tar ju på kroppen med alla infektioner. Så hoppas du har det så bra du bara kan och snart får någon go pysselstund igen!!!
Varma höst-kramar
Busan

Inger sa...

Hei Cattis,
Takk for hyggelig kommentar på bloggen min :o)
Altanen din ser stilig ut i svart!
Mange flotte kort i bloggen din også.
Ha en fin dag!

Inger :o)

lk46 sa...

Hej Cattis!
va kul att du har fått en blogg här också. Nu blir det mycket lättare att titta in!
Har lagt till mig som följare och jag var först!!!
Massor av kramar från lene