onsdag 24 oktober 2012

Ännu mera Ljuspåsar ;o)

Jaha då var det dags för lite fler ljuslyktor igen då ;o)
JAg hade några bilder kvar som jag ännu ej visat
så det fick bli kvällens inlägg..

Ja drömmar är ju alltid bra och kan man förverkliga dem
 är de ju ännu b'ttre

 Lite kärlek


Mycket kärlek är det ;o)


Fin till köksbänken..


Så sant 


Ja det vill man väl *ler*


Allt från mig för idag

Må så gott 

Tjingeling

3 kommentarer:

Gittans Pysselsida sa...

så fina texter du har...skriver du det själv eller??
Kram Inga

Åsa sa...

Dessa är underbara ljuslycktor... kan inte se mig mätt på dem! ♥ Men jag och tyg har aldrig varit så mycket till kompisar så jag tror jag njuter av dina istället för att prova mig på själv. I alla fall just nu för tålamodet är inte på topp.
Ja, det är så tomt på bloggarna, jag har ju också nästan slutat. Det blev så mycket innan och det var så roligt och jag saknar det men orkar inte med själv ens. Många är ju på FB men många har ju nog fått en down period när det gäller pysslet också. Att det strulade så mycket med bloggarna när man skulle göra inlägg och kommentera gjorde ju inte saken bättre och där förlorade ju Blogger en hel del till FB. Själv är jag kluven vad jag ska och inte ska. Är så mycket annat så jag har svårt att fokusera.
Såg inlägget med din sjuka unga vän, hoppas så att det gick väl just nu och att han får vara med ett tag till. ♥ Du vet att du kan höra av dig på FB om du vill? Vet du att man kan göra olika listor så man kan dela upp vad man vill visa för vem, typ pysselkompisar för sig osv!? Jag menar om du vill vara på FB istället men inte vill att alla sak se vad du pysslar osv?! Funderar själv på det och det är väldigt enkelt att göra. Har själv gjort en sådan lista och man gör inlägg som vanligt då men bara att man vid pilen om man ska visa offentligt eller vänner osv har gjort en lista med pysselkompisar som man väljer istället. Hör av dig om du undrar mer...♥
Skickar massor med kramar till dig så länge!
Åsa

Rosita sa...

Gud vad fina ljuspåsar du gör. Men vännen...
Kanske ska du tänka på din hälsa och ta varningen med influensan på allvar. DU måste varva ner imellanåt också. Njuta av livet ;0)

Kramizzz