lördag 5 mars 2011

Första påskkortet för i år

Nu är första påskkortet för i år gjort :)
Som vanligt nu för tiden så har jag använt mig av freebies.
Motivet med äggen och påskliljorna är från San, så snyggt motiv tycker jag. Tack San för att du delar med dig.
De helt underbara kycklingarna är från Carina, tack tack för att du delar med dig av dem, jag gillar dem massor :) Stämpeln köpte jag på Pysselparadiset när den affären fanns här i stan innan de la ner, stämpel på kloss...


Även denna söta kyckling är från Carina..

Själv känner jag mig något bättre i huvudet, har fått en kortison samt steroid spray utskriven för att lätta på inflammationen i mina slemhinnor runt bihålorna..
Ska till läkaren på fredag igen för fortsatt utredning samt kontroll..
Ha det gott
Tjingeling

11 kommentarer:

onkis sa...

Vilket sött påskkort,kycklingarna va verkligen gulliga.

snojbi sa...

Ett verkligen sött påskkort

Lena sa...

Vilka söta kycklingar. Ditt påskkort är verkligen gulligt. Hoppas det blir bättre och bättre med värken. Ha en bra söndag. Kram Lena

Carina sa...

Kul att se att du ändå är i farten. Ja det finns hur mycket free bees på näten om sitter och trycker hit och dit. Vad kortet är fint. Kul att du gillade mina kycklingar.Ha en riktigt skön söndag du med. Kramar

Pyssel och Kort sa...

Jätte härligt påsk kort!!
Kram Elin

Annelie sa...

TAAAACK!!!
Gu så gulligt påsk kort.
Du gjorde min dag med detta våriga kort, känner hur det spritter i kroppen : ))

Lilla pyssel Inger sa...

Påsk kortet är supergulligt gillar det massor och kycklingmotivet är såååå himla gulligt:)
San är verkligen duktig hon är faktiskt med i en pysselgrupp som jag är med i. Vi träffas på onsdagar på Mixsen i Nyköping, tyvärr så är jag inte med så ofta då jag har behandlingar på Smärtis på onsdagar och orkar inte vara med så ofta efteråt! Jag älskar jo troll tycker dom är så gulliga och nu har hon börjat rita troll som jag hoppas kommer ut som nya stämplar för då vill jag ha!!!!
DU ÄR SÅ GOD tack snälla jag gillar dina ord hos mig ska du veta STORT TACK vännen:)
Jag fick en SUPERTREVLIG mys dag i går det var toppen. Är slut i dag och har mycket värk med det är okej för jag är så nöjd med dagen i går:)
Ha en jättetrevlig söndag och var rädd om dig massor med kramar från lilla vännen Inger:)

smuulan sa...

Åh, jättefint kort! Det är perfekt att använda freebes ibland tycker jag! Vad roligt att höra att du känner dig bättre, hoppas att det fortsätter att bli bättre och bättre och att det ordnar sig. Tack för dina snälla ord inne hos mig!
KRAM

lk46 sa...

hej vännen!
Så härligt färgrikt kort!
Så skönt att det verkar bli bättre med din huvudvärk! Men var rädd om dig!
Kram lene

Lena B E sa...

Ååååå vilket jättegulligt påskkort!! :) Vilka fina motiv du har använt, kycklingarna är jättesöta!! :)
Så skönt att du fått veta varför du har sån huvudvärk, hoppas medicinen gör nytta nu så du blir bättre någon gång. Krya på dig vännen!
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Busans Pysselblogg sa...

Oooh vilket sött påskkort... hm... vågar ju snart inte visa mina andra jag börjat på för de... hm... ja, jag är inte bra på påskkort... *rodnar* i alla fall väldigt sällan... Ditt är hur påskigt och härligt som helst!!! *hjärta*
Önskar jag kunde använda freebees också men jag får det inte att funka med vår skrivare och med det jag färglägger med... men till promarkers ska det ju fungera jättebra och jag är så glad för din skull!!! :) När jag anvädt upp mina akvareller och färgpennor så är jag nog 150 år för har fått och köpt på mig tidigare och känns lite onödigt att köpa promarkers då men... man kan ju alltid ändra sig senare.... ;) Blir ju helt klart sugen när jag ser alla freebees!!!! :)
Tänker ofta på dig och hoppas så att det bara blir bättre och bättre. Vilken jobbig tid du har och förstår ju att du är jättetrött!!! Fattas bara när du mår så här och har så här ont. Håller alla tummar, tassar och tår för dig här!!!!
Hoppas solen skiner på dig... skickar lite till dig annars och hoppas du har det så bra du bara kan idag och snart får en mysig pysselstund igen.
Massor med krya på dig-kramar
Busan