söndag 3 april 2011

En Award + ett påskkort

Nu var det ett tag sedan jag gav något liv i från mig här på bloggen.. Jag ska inte tråka ut er med något längre inlägg om varför.. Bara det att ork, inspiration inte funnits där pga av sjukdom... Men i helgen här har jag änligen fått till ett par kort, det var så roligt att ha ork att sätta sig ner en stund och pyssla, har verkligen saknat det och er alla mina vänner här genom bloggvärlden.. Även om jag inte varit inne hos er och lämnat spår så tänker jag på er ofta :) Blev ett påskkort med riktigt "våriga" färger :) Stämpeln är nyinköpt och jag bara älskar den hihi.. Sen har jag fått en AWARD jisses så glad jag blev Tusen tack Snojbi för att du ville ge den till mig, jag blev så glad :) Denna Award skall man ge vidare till bloggare som har under 100 följare. Så att dessa kan upptäckas. Det finns hur många som helst som förtjänar denna och jag har sett att många redan fått den, samt många som inte vill ta emot. Jag vet inte till hur många men här kommer några som jag vill ge den till..
Busan , Lisan, Annelie, Ni som inte redan varit inne hos dessa tjejer....kika in och se allt fint ögongodis de bjuder på :)


Jag hoppas att jag kommer mig för att göra en bloggrunda ikväll :)


Ha det gott alla / Kram kram

7 kommentarer:

Lena sa...

Wow, vilket fint påskkort du har gjort. Den stämpeln är så fin. Roligt att se att du är här bland bloggarna igen. Har saknat dig. Krya på dig kram Lena

smuulan sa...

Hej! Vad tråkigt att du inte mår bra, vi har nog tänkt på dig också! Jättefint påskkort och grattis till awarden, den var du väl värd!
Massor av kramar

Busans Pysselblogg sa...

Vilket underbart stilrent påskkort du har gjort - gillar det massor!!! Duktig du är!!! ♥♥♥
Och så vårfint du har fått på bloggen!!! Jättefint är det och hoppas det snart blir vår på riktigt också.
Hoppas så att du kryar på dig och snart mår bättre... tänker på dig... och tackar dig så för awarden... att jag har skylt att inte "vill ha" är inte för att jag inte vill utan för att det ofta tar sådan tid för mig att få in dem i bloggen och ge dem vidare att jag tyckt det varit "taskigt" mot dem jag fått dem av... men jag är så lycklig för denna och ska försöka lägga in den på en gång... tusen tack för att du tänkte på mig!!!
Ha det så bra du bara kan coh hoppas du snart får en mysig pysselstund igen och kryar på dig så mycket du bara kan!
Massor med krya på dig kramar
Busan

Pyssel och Kort sa...

Super härligt påsk kort,
Hoppas du mår bättre snart.
Kram Elin

Lilla Pyssel Inger sa...

Gillar ditt påskkort det är riktigt snyggt och gillar ditt val av färger:)
STORT GRATTIS till din jättefina Award det är du verkligen värd:)
Hoppas att din måndag och vecka blir riktigt bra var rädd om dig:)
Kramar från Lilla vännen Inger:)

Carina sa...

Cattis! Cattis!
det har varit tomt utan dig. Hoppas att du blir piggare snart.Jätte härlig stämpel du hade till det fina påskkortet. Skickar riktigt STORA KRYA PÅ DIG KRAMAR
/Carina

Annelie sa...

TACK : )
Va glad jag blir!!!
Jag mår inte heller nått vidare. Ska ta tag i awarden när orken infinner sig. Men jag är jätte glad för den.
Tok fint kort också!!!