torsdag 3 december 2009

Äntligen..

Ja äntligen är sonens operation över, det gick jättebra och han har varit så duktig.
Det enda som jag tyckte var konstigt var att de inte hade hämtat in oss till uppvaket innan han vaknade, stackarn satt där och grät efter mamma men 5 grönrockade personal omkring sig som han inte alls kände igen.
Måste vara en mardröm att vakna upp där och inte mamma var där.

Nu tog det ju inte många sekunder innan jag kom in, men iaf.

Sen var han lite groggy ett tag efter morfinet han fick, men efter några timmar var det full fart igen, ha ha konstigt, skulle det varit en själv så hade man legat halvdöd i två dar.

Ikväll fick jag lite tid över till att göra ett litet julkort igen så då var ju min lycka gjord även idag

Flickan den bedårande är från ett ark jag köpt på tradera, tror jag. Det är
Inger Harding DESIGN, tycker hon är så söt
Insidan av kortet ville jag göra lite enkelt, så jag gjorde en liten ram för att skriva i, och i den klistrade jag fast ett paket och även lite lingonris.
Även dessa attrialjer kommer från Inger Harding DESIGN


Tack för idag
Nu blir det natta för mig.

Var rädda om er
/ Kram kram från mig/2 kommentarer:

Camillaskreativa sa...

Jag får säga grattis i efterskott!!!! Hade missat att du fyllde år... Jättefint kort du fått av Busan :o) De du gjort själv är jättefina de med! Stackars sonen att få vakna upp så där utan mamma brevid, mkt dåligt av personalen att inte se till så att du var där!!!
hHa det gott och Kramar
Camilla

Busan sa...

Är så glad det gick fint för din son igår med operationen och så i alla fall men tycker också det är uselt de inte hämtade dig när han började vakna... ja, hm... märkligt!!!

Och snälla, tänk inte på att ge bort KAOS:en du fick - OM och i så fall NÄR du skulle ha tid och ork så gör det - annars hoppas jag bara du kan njuta av den utan tanke på att du "borde ge bort den". Jag vet grundidén är att man ska ge bort den men jag gav bort den för att jag tycker du är jätteduktig och hade lite tid över - inte för att du skulle ha ännu en sak att tänka på att du måste göra... så försök tänka att du fått den för att du är så DUKTIG!!! :) Och det är just det som syns igen i dessa korten - de är så juliga och jag har själv förmånen att ha de klipparken med Inger Harding nu men har inte börjat använda det än men längtar när jag ser hur fint du gjort med dem... tack för inspirationen!!!
Hoppas du får en trevlig helg och ha det så bra du bara kan och hoppas du får någon mysig pysselstund snart igen.:)

Varma vinter-kramar
Busan